Skip to main content

Titi Aur, campanie despre condusul defensiv la History

 
Titi Aur, campanie despre condusul defensiv la History

Postul History, împreună cu Academia Titi Aur, lansează o campanie de promovare a condusului defensiv.

Săptămânal, pe social media History vor fi publicate scurte videoclipuri cu recomandări de condus defensiv, prezentate de campionul național de raliu Titi Aur.

Publicitate

Campania se va derula la TV, în timpul difuzării ultimelor trei sezoane din emisiunea Top Gear (difuzată în fiecare joi, de la ora 21:00).

De asemenea, sunt puse la bătaie și zece vouchere pentru cursuri de conducere defensivă, care se vor desfășura la sediul Academiei Titi Aur din București. Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a postului

Titi Aur, despre noua campanie:

„Suntem tentați să spunem că nu avem drumuri, nu avem oficiali, nu avem poliție. Niciodată nu spunem că noi, cei de la volan, suntem vinovați. Cel mai important sistem activ din mașină care contribuie la siguranța circulației și la siguranța noastră este cel de la volan, legătura dintre volan și pedale, adică eu, șoferul. 

Dacă eu voi fi conștient, dacă voi face astfel încât să nu fiu pus într-o situație limită și voi ști să o evit, aceste statistici vor fi îmbunătățite. Vom avea mai puțini morți, mai puțini accidentați, și eu, șoferul, voi fi mai în siguranță.”

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu