Skip to main content

Titi Aur, campanie despre condusul defensiv la History

 
Titi Aur, campanie despre condusul defensiv la History

Postul History, împreună cu Academia Titi Aur, lansează o campanie de promovare a condusului defensiv.

Publicitate

Săptămânal, pe social media History vor fi publicate scurte videoclipuri cu recomandări de condus defensiv, prezentate de campionul naţional de raliu Titi Aur.

Campania se va derula la TV, în timpul difuzării ultimelor trei sezoane din emisiunea Top Gear (difuzată în fiecare joi, de la ora 21:00).

De asemenea, sunt puse la bătaie şi zece vouchere pentru cursuri de conducere defensivă, care se vor desfăşura la sediul Academiei Titi Aur din Bucureşti. Concursul se desfăşoară pe pagina de Facebook a postului

Titi Aur, despre noua campanie:

„Suntem tentaţi să spunem că nu avem drumuri, nu avem oficiali, nu avem poliţie. Niciodată nu spunem că noi, cei de la volan, suntem vinovaţi. Cel mai important sistem activ din maşină care contribuie la siguranţa circulaţiei şi la siguranţa noastră este cel de la volan, legătura dintre volan şi pedale, adică eu, şoferul.

Dacă eu voi fi conştient, dacă voi face astfel încât să nu fiu pus într-o situaţie limită şi voi şti să o evit, aceste statistici vor fi îmbunătăţite. Vom avea mai puţini morţi, mai puţini accidentaţi, şi eu, şoferul, voi fi mai în siguranţă.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andipanda andipanda
    Lingaul asta mai are insigna cu "Si eu votez Victor Ponta" ?

Trimite un comentariu

sus