Skip to main content

Itsy Bitsy, proiect pentru cei inventivi și tehnici: Energy Kid, un nou personaj pentru copii, care apare pe radio și online

 
Itsy Bitsy, proiect pentru cei inventivi și tehnici: Energy Kid, un nou personaj pentru copii, care apare pe radio și online

Postul pentru copii Itsy Bitsy Radio lansează un nou proiect, axat pe tehnologie, pe energie, pe experimente și inventivitate în general.

Publicitate

Un nou personaj a fost inventat pentru acest proiect, un "super erou", care va avea intervenții în emisiuni și pastile online pe site-ul postului de radio.

Noul personaj pentru copii se numește Energy Kid. Ce va face?

  • Pe de o parte, noul personaj va apărea în emisiunile de radio ale Itsy Bitsy, cu mici "pastile" despre tehnologie și experimente.
  • Pe de altă parte, Energy Kid va fi o prezență online, pe site-ul Itsy Bitsy, unde va susține, alături de alte personaje ale stației (Itsy, Bitsy, Spinner) Clase Virtuale pe Zoom, cu copiii care doresc să intre Live alături de ei.

În Clasele Virtuale Zoom, vor discuta și vor face schimb de păreri despre tot felul de experimente tehnice.

"În multe familii există un mic specialist, care este curios să afle cum funcționează tehnologia, cum s-a descoperit energia electrică și ce se poate face util cu ea.

Acești mici inventatori sunt invitați de Energy KID și Spinner să participe la Clasa Virtuală și să se înscrie in concurs cu idei și proiecte pentru Expoziția Virtuală despre energie", spun cei de la Itsy Bitsy. 

Pentru părinți, postul de radio a lansat pastila de tehnologie - Tehnologia de acasă 2.0, difuzată dimineața, în emisiunea Happy Music (9.00-12.00), "pentru a afla ce noutăți tehnice îi pot ajuta să câștige mai mult timp și confort în familie". Ascultătorii pot intra în concurs, spunând cum contribuie energia și tehnologia la confortul casei lor și câștigă unul dintre premii.

Proiectul Energy Kid este dezvoltat de Itsy Bitsy în parteneriat cu Enel.

Mai multe detalii, pe www.itsybitsy.ro/energy_kid/ 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu postacule antenist, o sa dea audiente doar cand o duce Antenuta bine.
    Cele de luni, marti cu Chefii sigur vor fi date. Si probabil cele de miercuri si vineri.
    Zilele in care avem filme, sigur nu.
  • Gata iar cu audiențele de joi? Nu mai dati ,daca faceți ca anu trecut ,atunci pas,dati audiente doar la premiere si dupa la final de sezon

Trimite un comentariu