Skip to main content

S-a anunţat juriul pentru Romanian Effie Awards. Preşedintele? Un specialist în marketing cu peste 35 de ani de experienţă

 
Captură Youtube / Charlie Hiscocks
Captură Youtube / Charlie Hiscocks

Gala Romanian Effie Awards şi-a desemnat juriul pentru ediţia din 2020. Charlie Hiscocks, specialist în marketing cu peste 35 de ani de experienţă, va fi preşedintele.

Publicitate

Totodată, el va conduce şi structura Effie 2020 Scoring Committee, nou formată anul acesta pentru stabilirea nominalizaţilor şi a câştigătorilor competiţiei.

Charlie şi-a început cariera în Londra, la Ogilvy şi a lucrat în 15 agenţii de publicitate. De asemenea, a coordonat conturi internaţionale pentru J Walter Thompson, de tipul Unilever, Shell şi Kimberly Clarke.

Din 2003 a trecut spre client, devenind Global Head of Brand Communication pentru SABMiller, coordonând şi supervizând întreg business-ul internaţional SABMiller, inclusiv Ursus Breweries din România. Din 2017 a oferit consultanţă în comunicare.

Charlie Hiscocks, despre rolul său la Effie Awards:

„Sunt onorat să preiau rolul de Preşedinte de Juriu pentru Effie 2020. Experienţa de peste 35 de ani de activitate în marketing şi comunicare de brand m-a pus în fericita postură de a colabora cu echipe din multe ţări din întreaga lume şi am fost mereu impresionat de calitatea şi cantitatea de idei bune pe care am întâlnit-o peste tot.

Aştept cu nerăbdare să descopăr lucrările şi să contribui la jurizarea celui mai înalt nivel de marketing din România.”

Noutăţile la Effie Awards 2020

Effie Worldwide aduce o schimbare pentru ediţia din 2020, sperând să crească popularitatea festivalului. Astfel, Effie România introduce în acest an structura Scoring Committee, un grup de specialişti care vor seta pragurile de accedere în runda finală, stabilind astfel nominalizaţii ediţiei, precum şi câştigătorii competiţiei după runda doi de jurizare.

Pragurile de finalist şi de câştigător vor fi decise şi în baza setului de procentaje venite tot pe filiera internaţională, având în vedere câţi finalişti sunt recomandaţi din totalul de înscrieri şi câţi câştigători din totalul de finalişti.

Effie 2020 Scoring Committee este format din:

Charlie Hiscocks – Preşedintele Juriului Effie România
Mihai Bârsan – Business Leader, Entrepreneur şi Preşedintele Comitetului de Organizare Effie 2020
Iulia Pencea - Market Leader Nielsen România
Miruna Dumitriu - Senior Consultant, Audit, Financial Services Industry Deloitte România.

Juriul Romanian Effie Awards 2020 va fi format din peste 100 de reprezentanţi ai industriei de marketing şi comunicare, specialişti cu mare experienţă din companii, agenţii de publicitate, media şi digital, researchers, consultanţi de marketing şi reprezentanţi ai mediului academic din marketing şi comunicare.

Înscrierile în competiţia Romanian Effie Awards continuă până pe 21 octombrie.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus