Skip to main content

S-a anunțat juriul pentru Romanian Effie Awards. Președintele? Un specialist în marketing cu peste 35 de ani de experiență

 
S-a anunțat juriul pentru Romanian Effie Awards. Președintele? Un specialist în marketing cu peste 35 de ani de experiență
Captură Youtube / Charlie Hiscocks

Gala Romanian Effie Awards și-a desemnat juriul pentru ediția din 2020. Charlie Hiscocks, specialist în marketing cu peste 35 de ani de experiență, va fi președintele.

Totodată, el va conduce și structura Effie 2020 Scoring Committee, nou formată anul acesta pentru stabilirea nominalizaților și a câștigătorilor competiției.

Publicitate

Charlie și-a început cariera în Londra, la Ogilvy și a lucrat în 15 agenții de publicitate. De asemenea, a coordonat conturi internaționale pentru J Walter Thompson, de tipul Unilever, Shell și Kimberly Clarke.

Din 2003 a trecut spre client, devenind Global Head of Brand Communication pentru SABMiller, coordonând și supervizând întreg business-ul internațional SABMiller, inclusiv Ursus Breweries din România. Din 2017 a oferit consultanță în comunicare.

Charlie Hiscocks, despre rolul său la Effie Awards:

„Sunt onorat să preiau rolul de Președinte de Juriu pentru Effie 2020. Experiența de peste 35 de ani de activitate în marketing și comunicare de brand m-a pus în fericita postură de a colabora cu echipe din multe țări din întreaga lume și am fost mereu impresionat de calitatea și cantitatea de idei bune pe care am întâlnit-o peste tot.

Aștept cu nerăbdare să descopăr lucrările și să contribui la jurizarea celui mai înalt nivel de marketing din România.”

Noutățile la Effie Awards 2020

Effie Worldwide aduce o schimbare pentru ediția din 2020, sperând să crească popularitatea festivalului. Astfel, Effie România introduce în acest an structura Scoring Committee, un grup de specialiști care vor seta pragurile de accedere în runda finală, stabilind astfel nominalizații ediției, precum și câștigătorii competiției după runda doi de jurizare.

Pragurile de finalist și de câștigător vor fi decise și în baza setului de procentaje venite tot pe filiera internațională, având în vedere câți finaliști sunt recomandați din totalul de înscrieri și câți câștigători din totalul de finaliști.

Effie 2020 Scoring Committee este format din:

Charlie Hiscocks – Președintele Juriului Effie România
Mihai Bârsan – Business Leader, Entrepreneur și Președintele Comitetului de Organizare Effie 2020
Iulia Pencea - Market Leader Nielsen România
Miruna Dumitriu - Senior Consultant, Audit, Financial Services Industry Deloitte România.

Juriul Romanian Effie Awards 2020 va fi format din peste 100 de reprezentanți ai industriei de marketing și comunicare, specialiști cu mare experiență din companii, agenții de publicitate, media și digital, researchers, consultanți de marketing și reprezentanți ai mediului academic din marketing și comunicare.

Înscrierile în competiția Romanian Effie Awards continuă până pe 21 octombrie. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu