Skip to main content

Miu, Ciuclaru şi Beatrice revin din vacanţă. Vor face matinalul Digi FM dintr-un copac, în prima săptămână

 
Miu, Ciuclaru şi Beatrice revin din vacanţă. Vor face matinalul Digi FM dintr-un copac, în prima săptămână

Revenire. Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov şi Bogdan Ciuclaru - matinalii Digi FM - se întorc cu un nou sezon, din 7 septembrie. Studioul este unul inedit: un copac.

Publicitate

Concret, în prima săptămână de după revenirea pe frecvenţe, cei trei vor face emisia în condiţii de distanţare socială, dar într-un copac. Este vorba de căsuţele dintr-un copac din Edenland Park.

Emisiunea de la Digi FM se aude în fiecare zi, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00. Invitaţii permanenţi se întorc, de asemenea. Este vorba despre Radu Paraschivescu (luni şi joi), Florin Negruţiu (miercuri) şi Unguru Bulan.

Ce spun matinalii Miu, Ciuclaru şi Beatrice Ghicov?

Bogdan Miu:

„Vine un moment când te saturi şi de vacanţă, dar, mai ales, vacanţa se satură de tine. Şi cum vacanţa şi-a făcut treaba ei, acum este momentul să ne apucăm şi noi de treaba noastră până nu uităm cum e să te trezeşti la 5 dimineaţa. Fiecare dintre noi a adunat poveşti interesante în aceste săptămâni, aşa că pregătim un matinal de poveste începând de luni. Ca un mare amator de simetrie, mă întreb ce poate fi mai frumos decât să închei un sezon de radio la mare şi să-l începi pe următorul la Edenland?”

Beatrice Ghiciov:

„Poveştile cu zâne şi prinţese salvate de Feţi-Frumoşi, care se luptă cu zmei, le ştim toţi. Povestea noastră e diferită. Noi nu luptăm împotriva nimănui, ci pentru buna dispoziţie a ascultătorilor. Iar personajele principale sunt tot ei, cei care au zilnic încredere în noi să ne împărtăşească poveştile lor de viaţă.”

Bogdan Ciuclaru:

„Din 7 septembrie, live pe Digi FM, voi experimenta alături de colegi aceste două concepte care – zice lumea – ne vor ajuta să revenim cu zâmbetul pe buze la joburile noastre. Vă mai dau un detaliu din culise. Lacrimile de dor după vacanţa de vară vor fi vărsate în pădurea fermecată de la Edenland. Vom fi on air în aer liber. Şi, fireşte, neînfricaţi!”

Reamintim că pe perioada verii matinalii de la Digi FM au fost Ramon Cotizo şi Nono Semen, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Cei doi au povestit mai multe despre experienţa la un matinal de vară, într-un interviu la dublu, pe Paginademedia.ro.

Ideea unui matinal dintr-un copac nu e nouă. Matinalii de la Naţional FM - Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv - au făcut emisiunea de vara aceasta tot dintr-un copac. Cei doi au emis din curtea Operei Comice pentru Copii (în căsuţa din copac), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radioascultătorul radioascultătorul
    Faptul că îl fac din copac e un fel de a spune că ei sunt în pom și pomul on air.
  • Lori Lori
    Sincer îmi plăceau mai mult în perioada în care era cu Cătălin știrbea la matinal.
    Daca as fi producător la Digi fm as pastra varianta cu Ramon cotizo și nono semen
    Îmi plac mai mult ei doi.
    În concluzie voi asculta mai mult matinalul de pe rock fm
    Cătălin știrbea a fost la matinalul de vara pe Europa fm doar că acolo exista ceva care mă enervează la culme și anume pauzele de publicitate la matinalul de pe Europa fm sunt foarte lungi și enervante,din păcate că ascultător de matinal m-au pierdut.
  • marius marius
    jale... schimb postul

Trimite un comentariu

sus