Skip to main content

România revine pe teren. Naționala mare se bate în Liga Națiunilor și „Tricolorii mici” se luptă pentru Euro

 
România revine pe teren. Naționala mare se bate în Liga Națiunilor și „Tricolorii mici” se luptă pentru Euro
Foto | Facebook - Echipa națională de fotbal a României

Tricolorii se întorc pe teren. Naționala „mare” a României debutează în această seară în Liga Națiunilor, într-un meci contra Irlandei de Nord. De asemenea, au meci și fotbaliștii de la tineret, pentru Euro U-21. 

Meciul României contra Irlandei de Nord va fi difuzat de Pro TV, azi, de la ora 21:45.

Partida naționalei U-21 împotriva Finlandei va fi tot azi, de la ora 19:00, tot pe Pro TV.

Publicitate

Foștii internaționali români - Mirel Rădoi și Adrian Mutu - sunt la primele meciuri ca antrenori ai celor două echipe.

De menționat că Rădoi a mai antrenat și naționala de tineret. 

Mirel Rădoi va debuta în postura de selecționer în meciul de pe Arena Națională. Partida contează pentru prima etapă din Liga B a Ligii Națiunilor, o competiție ce poate ajuta naționala să se califice la Campionatul Mondial din Qatar (2022).

Duelul din această seară se va disputa fără spectatori, la fel ca și celelelate partide organizate de UEFA în această perioadă.

În același timp cu naționala de seniori, revin și cei de la tineret U-21. Adrian Mutu este noul selecționer și debutează într-un duel cu Finlanda, în deplasare.

În grupa de calificare pentru Euro U-21, România U-21 a adunat trei victorii și o remiză în grupa 8. Tricolorii mici ocupă locul 2, cu 10 puncte, cinci mai puține decât Danemarca.
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mi se pare o decizie complet aiurea a celor de la Pro TV sa inlocuiasca stirile pro tv cu un meci, mai putin interesant, al nationalei de tineret. Care putea, foarte bine, sa fie difuzat pe Pro X.
  • Cine comenteaza meciurile? Mai sunt Felix Draghici și Costi Mocanu colaboratori sau de la lansarea Aleph News nu mai au si contract cu ProTV?

Trimite un comentariu