Skip to main content

PARTENERIAT. Managerul Global al brandului Heineken, în premieră la IAA Global Conference

 
PARTENERIAT. Managerul Global al brandului Heineken, în premieră la IAA Global Conference

IAA Global Conference, eveniment la care Paginademedia.ro este partener media, anunță participarea în premieră a brand-ului Heineken.

Din partea Heineken va fi prezent Bram Westenbrink, Global Head Heineken Brand, acesta urmând să aibă o conversație cu Bruno Bertelli, Global Chief Creative Officer, Publicis Worldwide.

Cei doi vor discuta despre creativitate, consistență, relevanță, puterea dar și responsabilitățile unui brand atât de cunoscut.

Publicitate

Evenimentul va avea loc pe 27 și 28 octombrie. Cei doi vor avea și o sesiune de întrebări și răspunsuri. Biletele se pot achiziționa de aici: https://creativity4better.com/#tickets-embed

Despre Bram Westbrink:

În perioada petrecută în Brazilia, Bram a dezvoltat o strategie de portofoliu personalizată pentru 16 branduri, și a construit o nouă echipă de marketing împreună cu care a accelerat creșterea, făcând din Brazilia teritoriul cu cea mai rapidă creștere a brandurilor Heineken.

Despre Bruno Bertelli:

Mai mult de 80 de Cannes Lions, colaborări cu mărci globale precum Diesel, Heineken, Coca-Cola, Renault, Nestle și multe altele. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu