Skip to main content

Studenţii de la Facultatea de Jurnalism realizează o emisiune la TV

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Studenţii de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti se văd „pe sticlă” la o televiziune din România.

Publicitate

La ce post tv? De când?

Emisiunea studenţilor „Wednesday Student Show” a debutat miercuri, 16 septembrie, de la ora 23:00. Se vede în fiecare seară de miercuri la postul LinkPress TV.

Producţia are ca scop „surprinderea vieţii cotidiene studenţeşti de la A la Z. De la problemele de la şcoală la satirizarea întâmplărilor obişnuite din viaţa de zi cu zi.”

Antonio Momoc, Decanul FJSC, despre proiectul studenţilor:

"În vreme de pandemie, cu atâtea restricţii sociale şi în viaţa profesională, parteneriatul dintre FJSC şi Link Press TV este o oportunitate pentru studenţii noştri şi o dovadă a conectării facultăţii la industrie.

Totul a pornit de la un acord de practică între trustul TV şi facultate prin care studenţii pot face practică prin colaborarea la diverse producţii Link Press TV, la emisiuni de ştiri sau generaliste.

Am apreciat de la început proiectul emisiunii: pentru că nu este doar practica obişnuită în care studenţii la Jurnalism lucrează pentru diferite emisiuni sau departamante într-o redacţie, ci de această dată studenţii FJSC vor avea o emisiune săptămânală doar a lor în care vor analiza condiţiile din universităţi şi viaţa de student”.

LinkPress TV se poate urmări online la adresa http://linkpress.tv/live/. De asemenea, reprezentanţii postului au anunţat că LinkPress TV va intra în grila RCS-RDS şi va reveni în grila Vodafone (fostul UPC).

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus