Skip to main content

Studenții de la Facultatea de Jurnalism realizează o emisiune la TV

 
Studenții de la Facultatea de Jurnalism realizează o emisiune la TV
Foto: Pexels

Studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării de la Universitatea din București se văd „pe sticlă” la o televiziune din România.

Publicitate

La ce post tv? De când?

Emisiunea studenților „Wednesday Student Show” a debutat miercuri, 16 septembrie, de la ora 23:00. Se vede în fiecare seară de miercuri la postul LinkPress TV.

Producția are ca scop „surprinderea vieții cotidiene studențești de la A la Z. De la problemele de la școală la satirizarea întâmplărilor obișnuite din viața de zi cu zi.”

Antonio Momoc, Decanul FJSC, despre proiectul studenților:

"În vreme de pandemie, cu atâtea restricții sociale și în viața profesională, parteneriatul dintre FJSC și Link Press TV este o oportunitate pentru studenții noștri și o dovadă a conectării facultății la industrie.

Totul a pornit de la un acord de practică între trustul TV și facultate prin care studenții pot face practică prin colaborarea la diverse producții Link Press TV, la emisiuni de știri sau generaliste.

Am apreciat de la început proiectul emisiunii: pentru că nu este doar practica obișnuită în care studenții la Jurnalism lucrează pentru diferite emisiuni sau departamante într-o redacție, ci de această dată studenții FJSC vor avea o emisiune săptămânală doar a lor în care vor analiza condițiile din universități și viața de student”.

LinkPress TV se poate urmări online la adresa http://linkpress.tv/live/. De asemenea, reprezentanții postului au anunțat că LinkPress TV va intra în grila RCS-RDS și va reveni în grila Vodafone (fostul UPC). 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu