Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Marius Tucă, infectat cu coronavirus

 
ULTIMA ORĂ. Marius Tucă, infectat cu coronavirus

Jurnalistul Marius Tucă a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Realizatorul urma să realizeaze în această seară emisiunea Marius Tucă Show, la Aleph News, postul lui Adrian Sârbu.

Publicitate

Din această cauză, în această seară pe post a fost difuzată o reluare a unei emisiuni.

Tucă ține talk-show-ul de seară al stației Aleph News, de la ora 20.30.

Săptămâna trecută, chiar la lansarea stației, l-a avut în platou pe Adrian Sârbu, fondatorul Aleph News.

Mediafax, agenție deținută de asemenea de Adrian Sârbu, punctează într-un material faptul că Marius Tucă este bolnav de Covid-19.

"În cursul acestei după-amiezi, Marius Tucă a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

El se află internat pentru 24 de ore. Starea lui de sănătate este bună, nu are febră și nici alte simptome specifice. Examenul CT al plămânilor nu a relevat configurații anormale", scrie Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ. Televiziunea lui Adrian Sârbu, în HD pe RCS

Citește șiULTIMA ORĂ. Televiziunea lui Adrian Sârbu a intrat și la RCS-RDS

Citește șiGALERIE FOTO. Cum arată emisiunea cu Felix Drăghici și Costi Mocanu. Program de știri comentate

Citește șiAdrian Sârbu la interviul lui Tucă: "El e finanțatorul!" E același care a finanțat Pro TV la începuturi

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Tuca n a fost un negationist, a fost un adept al temporizarii masurilor. Daca ar fi un negationist, faptul ca e asimtomatic i ar confirma teoriile. Plus ca termenul negationist e unul al radicalizatilor care vor, fara argumente, sa nu se accepte opinii contrare, opinii care nu neaga covidul, ci ataca masurile exagerate luate de putere.
  • Încă din martie, dl. Tucă facea în emisiunile lui de pe Mediafax pledoarii personal interesate pentru nebăgarea in seama a primejdiei Coronavirusului. S-a numărat printre negationiști. Cerea ba redeschiderea restaurantelor (acest fost fals Larry King de Caracal are destule), se pricepea si la teatre, oferea spectacole incalificabile in compania lui Ion Cristoiu, se dădea in stambă cu hilarul Valentin Stan. Acum a venit nota de plata. Sănătate, Tucă! Si mai mut bin simt, responsabilitate și minte!
  • Cum se poate asa ceva? Chiar află Tucă pe pielea lui virusul chiar exista? Nu era el ăla necredinciosu? Nu spunea el că masca e o prostie? Măcar, in ignoranța lui, să nu fi dat si la alții nevinovați.Bine că ați ales o poză care îl reprezinta! Arată de 75 de ani. Si 3 sticle de vin.

Trimite un comentariu