Skip to main content

Digi24 rămâne fără reporterul pe Guvern. Alexandra Georgescu părăsește stația de știri, dar și presa

 
Digi24 rămâne fără reporterul pe Guvern. Alexandra Georgescu părăsește stația de știri, dar și presa

PLECARE. Digi24 rămâne fără reporterul pe Guvern. Jurnalista Alexandra Georgescu se desparte de stația de știri după doi ani.

Publicitate

Totodată, ea pleacă și din presă. Trece pe zona de comunicare în administrația publică. 

Contactată de Paginademedia.ro, Alexandra Georgescu a confirmat plecarea și vorbit, pe scurt, despre ce urmează să facă.

Se va ocupa de comunicarea unei primării din București, după cum a spus chiar ea, fără a dezvălui însă și despre ce primărie este vorba. 

„E nevoie de transparență și de comunicare în instituțiile publice. Cred că e important ca lucrurile să le fie explicate foarte bine oamenilor.

De altfel, și prin presă eu am încercat să fac același lucru. De exemplu, era foarte important să explic bine subiectele legate de Guvern, unde erau foarte multe acte normative greu de înțeles. Am încercat să traduc acele lucruri. De asemenea, am vrut să schimb ceva prin presă”, a spus ea.

Cu privirea la plecare, a adăugat:

„Din experiența de la Digi24 am avut foarte multe de învățat. Uneori îți dorești să faci altceva, iar acum s-a ivit și o oportunitate.”

Alexandra Georgescu lucra de doi ani la Digi24. Înainte de stația RCS, a mai lucrat șase ani la Național TV. În afară de Guvern, la Digi24 se mai ocupa și de zona economică. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu