Skip to main content

Digi24 rămâne fără reporterul pe Guvern. Alexandra Georgescu părăseşte staţia de ştiri, dar şi presa

 
Digi24 rămâne fără reporterul pe Guvern. Alexandra Georgescu părăseşte staţia de ştiri, dar şi presa

PLECARE. Digi24 rămâne fără reporterul pe Guvern. Jurnalista Alexandra Georgescu se desparte de staţia de ştiri după doi ani.

Publicitate

Totodată, ea pleacă şi din presă. Trece pe zona de comunicare în administraţia publică.

Contactată de Paginademedia.ro, Alexandra Georgescu a confirmat plecarea şi vorbit, pe scurt, despre ce urmează să facă.

Se va ocupa de comunicarea unei primării din Bucureşti, după cum a spus chiar ea, fără a dezvălui însă şi despre ce primărie este vorba.

„E nevoie de transparenţă şi de comunicare în instituţiile publice. Cred că e important ca lucrurile să le fie explicate foarte bine oamenilor.

De altfel, şi prin presă eu am încercat să fac acelaşi lucru. De exemplu, era foarte important să explic bine subiectele legate de Guvern, unde erau foarte multe acte normative greu de înţeles. Am încercat să traduc acele lucruri. De asemenea, am vrut să schimb ceva prin presă”, a spus ea.

Cu privirea la plecare, a adăugat:

„Din experienţa de la Digi24 am avut foarte multe de învăţat. Uneori îţi doreşti să faci altceva, iar acum s-a ivit şi o oportunitate.”

Alexandra Georgescu lucra de doi ani la Digi24. Înainte de staţia RCS, a mai lucrat şase ani la Naţional TV. În afară de Guvern, la Digi24 se mai ocupa şi de zona economică.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus