Skip to main content

Aplicația premium a National Geographic s-a lansat în România. Va fi disponibilă la un cablist

 
Aplicația premium a National Geographic s-a lansat în România. Va fi disponibilă la un cablist
Foto: Pexels

National Geographic și-a lansat aplicația de video streaming premium și în România. Se numește „Biblioteca video National Geographic” și este disponibilă în aplicația unui cablist.

Conform anunțului companiei, serviciul video online se poate urmări în aplicația Focus Sat. Biblioteca video National Geographic oferă filme și serii documentare de tip „edutainment”.

În aplicația disponibilă de National Geographic sunt disponibile 500 de titluri, unele fiind și în format 4K.

Publicitate

Se vor difuza o serie documentară despre Cosmos, emisiuni despre Rechini, documentare despre Al Doilea Război Mondial și o serie despre mistere - „Mistere și Legende”.

Marlena Pasowski, Affiliate Distribution Director, The Walt Disney Company Central Europe:

“Suntem încântați să putem oferi publicului din România acest nou serviciu premium, biblioteca video National Geographic, prin aplicația Focus Sat. Acum documentarele unice de la National Geographic se pot viziona nu numai la televizior, ci și pe orice tip de dispozitiv mobil.”

Mihai Tilina, Director General, Eviso Marketing Advisory România S.A.:

“Adăugarea acestui serviciu premium nou este un pas important în procesul de îmbogățire a conținutului aplicației noastre Focus Sat. Filmele și seriile documentare sunt urmărite cu interes deosebit de publicul nostru.

Mult timp au dominat programele TV lineare, însă tehnologia avansată a dus la o nouă experiență de a trăi televiziunea. Suntem bucuroși să putem pune acest serviciu inovator la dispoziția clienților noștri.” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Am cautat in site, nu ma pot abona nicicum daca nu vreau sa ma uit la TV live (si cu pretul aferent). Pacat, voiam doar app/web streaming on demand... Inca astept DiscoveryGo.
  • Pacat ca poate fi vazuta doar de clienti Focus Sat
    Nu inteleg de ce companii Precum Digi si Focus Sat conditioneaza accesul la platforme de faptul sa fii clientul lor . Pot sa le lase contra unei taxe si pentru ceilalti

Trimite un comentariu