Skip to main content

AUDIENȚE. Antena 1, cifre aproape duble față de Pro TV. Aproape a câștigat și duelul pe comercial. A patra ediție Te cunosc de undeva

 
AUDIENȚE. Antena 1, cifre aproape duble față de Pro TV. Aproape a câștigat și duelul pe comercial. A patra ediție Te cunosc de undeva

AUDIENȚE. A patra ediție Te cunosc de undeva a pus Antena 1 pe primul loc în audiențe. În toată țara și la orașe, postul Intact s-a clasat la diferență considerabilă (cifre aproape duble) față de Pro TV și aproape a reușit să fie lider și pe comercial (bătălie pe care Pro TV o câștiga detașat, în general).

Cele două au fost aproape la egalitate pe segmentul tânăr, cu un mic plus în favoarea Antenei 1. 

Publicitate

Show-ul transformărilor, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, a avut cifre ceva mai mari la nivel național și pe segmentul comercial decât săptămâna trecută.

O situație foarte bună, pe interval, a avut DigiSport 1, care a dat derby-ul FCSB-Dinamo (21:00 - 23:00). 

Pe de altă parte, Pro TV a avut un film Marvel: Thor Ragnarok (până la ora 22:45). 

De notat și clasarea slabă a postului Kanal D: locul cinci la orașe. A avut, pe intervalul Te cunosc de undeva, emisiunile Se strigă darul și Bravo, ai stil.


Citește și: Antena 1 și-a adjudecat țara și orașele, cu Te cunosc de undeva. Căpitanul America, de pe Pro TV, a fost mai tare pe comercial


Paginademedia.ro vă prezintă în continuare audiențele de aseară, pe intervalul emisiunii Te cunosc de undeva (20.00-23.00):

NAȚIONAL. Antena 1 s-a clasat pe primul loc și a condus clasamentul detașat, cu show-ul Te cunosc de undeva. Aproape 1,5 milioane de oameni s-au uitat aseară, în fiecare minut, la emisiunea cu Andreea Bălan, Cristi Iacob, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan în juriu. 

Cifrele față de locul doi, ocupat de Pro TV, au fost aproape duble. Aproximativ 820.000 de persoane a înregistrat postul din Pache Protopopescu pe intervalul Te cunosc. 

Antena 1 avut o cotă de piață de 20,7%, iar Pro TV de 11,4%. 

Locul trei a fost ocupat de Kanal D, cu o medie de audiență mai mică decât a Pro TV-ului și mult mai mică față de cea înregistrată de lider. În medie, 620.000 de persoane s-au uitat la Kanal D, când la TV era Te cunosc de undeva. 

DigiSport 1 a bifat locul patru, pe interval, cu o medie de 450.000 de telespectatori pe minut. 

Postul de sport a fost urmat de România TV, cu 448.000 de persoane. 

URBAN. La orașe situația a fost asemănătoare. Liderul a fost Antena 1, care a scos o medie de 775.000 de privitori la cea de-a patra ediție Te cunosc de undeva. 

S-a menținut diferența față de Pro TV și pe acest segment, unde Antena 1 a avut aproape dublu. 

Postul din Pache Protopopescu a strâns, în medie, aproximativ 400.000 de persoane în fața televizoarelor pe interval. 

Podiumul a fost completat de DigiSport, care a adunat la TV aproape 300.000 de telespectatori de la orașe, pe intervalul emisiunii de la Antena 1. 

România TV s-a clasat pe patru la orașe, cu aproape 220.000 de oameni în medie.

Kanal D s-a regăsit abia pe cinci, în mediul urban. Postul Dogan a bifat o audiență de 215.000 de persoane, pe intervalul Te cunosc de undeva. 

COMERCIAL. Tinerii au echilibrat puțin situația. Dacă săptămâna trecută Pro TV bătea Antena 1 pe segmentul comercial, acum Antena 1 aproape a depășit Pro TV. 

Cele două posturi au fost aproape la egalitate, cu un mic plus în favoarea Antenei 1. 

Postul Intact a înregistrat o medie de 257.000 de persoane, iar Pro TV a scos o medie de 256.000 de telespectatori. 

Podiumul a fost completat de DigiSport 1, cu audiențe de 122.000 de privitori, pe interval. 

Kanal D a fost pe patru (83.000 de tineri), urmat de TVR 1, cu 33.000. 

Audienta posturilor TV sâmbătă, 3 octombrie, pe intervalul Te cunosc de undeva (20:00-23:10), la nivel NATIONAL:

  NATIONAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 1.495.000 8.5 20.7
2 Pro TV 823.000 4.7 11.4
3 Kanal D 620.000 3.5 8.6
4 DigiSport 1 452.000 2.6 6.3
5 Romania TV 448.000 2.5 6.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV sâmbătă, 3 octombrie, pe intervalul Te cunosc de undeva (20:00-23:10), la nivel URBAN:

  URBAN   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 775.000 8.1 21.1
2 Pro TV 401.000 4.2 10.9
3 DigiSport 1 295.000 3.1 8
4 Romania TV 218.000 2.3 5.9
5 Kanal D 215.000 2.3 5.8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV sâmbătă, 3 octombrie, pe intervalul Te cunosc de undeva (20:00-23:10), la nivel COMERCIAL:

  COMERCIAL   Persoane   Rtg%   Share  
1 Antena 1 257.000 6.1 19.5
2 Pro TV 256.000 6.1 19.5
3 DigiSport 1 122.000 2.9 9.3
4 Kanal D 83.000 2 6.3
5 TVR 1 33.000 0.8 2.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

GALERIE FOTO. A patra ediție Te cunosc de undeva în imagini

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Mihail, esti ceva la ei la post

  Tu vorbsti postacule? Ca imediat apari pe aici sa aperi Antenuta , si sa o lauzi. Cand e jos de tot in audiente , nici nu comentezi
 • Nu ne pasa de mizerii, certuri, astea sunt la 10 clase maxim , a trecut vremea voastră

  Te referi la Antenuta nu? Acolo vezi certuri , mizerii, la Chefi, la Accesati...
 • Păi mascatii fac rating asemănător , cât costă emisiunea , zi *** , presupun ca mult peste asta

  Mult mai ieftin ca Antenuta ta , postacule , ca are mai putine vedete ca Cunoscutii de nicaieri. Plus ca tine cam o luna jumate emisiunea. Antenuta tine cam 3 luni emisiunea...
 • Oare și iumor va fi lider , 6 zile antena , chiar asa de disperați pun ferma , inseamna ca e groasă

  Degeaba , Pro lider pe luna septembrie primetime , hi hi hi
  Gresit , mai disperati sunt antenistii , ca au pus chefii si miercuri , iar sacrificiul la 11 noaptea
  pune-l joi , sau e frica prea mare , hi hi hi?
 • crestere mare la emisiune , iata ca ceva ieftin poate sa stea mult in top daca e de calitate , postaci devastati si umiliti , antena are chefii , x factor , te cunosc de undeva toate lideri asa ceva de 20 de ani nu a patit postul vostru ha ha ha

  Antena are pensionarii , Pro are tinerii
 • Du-te dracu' de idiot, a sters pe jos cu Pro(wc)-ul tau

  Du-te dracu' de idiot R postac antenist , Pro a sters pe jos cu Antenuta pe luna septembrie si in primetime si pe toata ziua , hi hi hi
 • razvan, a fost si miresa lider , chiar asa nu am observat

  Lider la postaci pensionari , ha ha ha ha , pro cu tineretul , umilinta
 • @Mile: Nu, normal ca nu sunt angajat Pro TV. Doar nu ma vezi pe aici zilnic, comentand si urland ca Pro TV e cel mai bun, cum fac altii. Nu am treaba, sunt doar pasionat si-mi exprim opiniile PERSONALE ca atare. Nu am vreo disperare cine castiga in audiente, doar urmaresc fenomenul.

  Tu pari ca ai lucra la Antena 1, ai sute de comentarii pe saptamana. Eu in 11 ani de cand citesc acest site, nu cred ca am 50.

  Eu ti-am spus, CIVILIZAT, ca EU consider productia Pro TV (atentie, nu vorbim de continut, ci strict de productie) mai buna. Se va emisiunile mai bine, sunt luminile mai bune. La content, Masked Singer pare decent, dar nu are acel "je-ne-sais-quoi" (in traducere: "nu stiu ce") care sa ma faca sa ma uit, fie si pe Internet.

  Antena 1, daca vrea sa bata Pro TV saptamana de saptamana, trebuie sa faca emisiuni dinamice, cu oameni care sa transmita ceva si care sa fie produse impecabil. Mai ales pe partea de lumini. La asta sta bine Pro-ul si la asta a excelat mereu. Si evident, un content bun.
 • Vai ce supărați e postaci , de parcă e cine stie ce la ei pe post , nu zic ca e slab program din ultimii 20 de ani
 • La Masked Singer nu e problema calitatea acestei productii, care este peste X Factor, ci programarea emisiunii. Daca era duminica, poate avea sanse mai mari.

  Cu toate riscurile, trebuia incercat un format de talent show muzical. Sau, daca voiau o productie ieftina si usor de facut, un best-off al celor 10 sezoane de RAT.
 • Cine să te înjure, esti prea josnic ca să te bage în seamă, iti plac masti de când care formate te cunosc e la fel
 • Mihail , intradevar scartie un pic de astazi incep cu filme mai noi si sambata viitoare va da tot film nou iar dumineca cealalta vor da stiirile de la 18 00 iar de la 19 00 va fi meci trebuia facuta Vocea si sa dea serialul Profu care pe comercial a mers foarte bine , daca nu eu as fi mers pe Las Fierbinti de luni pana vineri si apoi emisiunile precum si serialul Vlad daca as vedea ca nu merg bine .

Trimite un comentariu