Skip to main content

Box la TVR. Meciul pugilistului Viorel Simion se vede la postul public

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Pugilistul român Viorel Simion va boxa pentru centura WBO International la categoria uşoară. Meciul cu ucraineanul Denis Berincik se vede la TVR 1.

Publicitate

Lupta dintre Simion şi Berincik (deţinătorul centurii) va avea loc în Palatul de Gheaţă, din Brovary, lângă Kiev, Ucraina. Meciul se va difuza joi, 8 octombrie, de la 21:30.

Ajuns la 39 de ani, Simion revine în ring după o absenţă de 18 luni. Reprezentantul nostru a deţinut la profesionişti titlul IBF International, la categoria pană şi a adunat 25 de meciuri, din care a pierdut doar trei.

De asemenea, Simion a fost medaliat cu bronz, ca amator, la europene şi mondiale şi participant la Jocurile Olimpice de la Atena.

Viorel Simion, despre meciul din gala din Ucraina:

„Am un meci important şi destul de greu, dar am muncit mult pentru asta. Urc două categorii peste ceea ce făceam eu, dar îmi convine, mă simt OK. Sper să şi fac o figură bună, să bat şi să vin cu centura acasă. L-am văzut pe ucrainean, tehnic nu cred că mă depăşeşte, sigur nu mă depăşeşte, dar ca forţă, da. Pentru că el vine de la 63,5 kg şi contează câteva grame în plus, dar câteva kilograme... Şi deşi meciul este la el acasă, sunt obişnuit, aşa cum am făcut meciuri frumoase şi în afară - şi în Anglia, şi în America - sper şi acesta să fie unul foarte frumos.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus