Skip to main content

COMUNICAT. Publicul a decis nominalizaţii la Gaming Video Awards: peste 155 de mii de voturi au strâns cele 277 de stream-uri înscrise în competiţie

 
COMUNICAT. Publicul a decis nominalizaţii la Gaming Video Awards: peste 155 de mii de voturi au strâns cele 277 de stream-uri înscrise în competiţie

COMUNICAT. Gaming Video Awards connected by Vodafone, competiţia ce îi premiază pe creatorii care oferă comunităţilor lor de pe YouTube şi Twitch conţinut de gaming de calitate, şi-a stabilit nominalizaţii în urma celor două săptămâni dedicate votului publicului.

Publicitate

Cele 277 stream-uri ale celor 80 de creatori de conţinut înscrişi în competiţie au obţinut din partea gamerilor 155.603 de voturi.

jaxiTV si Maxsialtele aka Maximilian Ioan conduc în topul nominalizărilor. JaxiTV este nominalizat la 6 categorii printre care Cel mai bun stream şi Cel mai bun video de CS:GO. Maxsialtele, nominalizat tot la 6 categorii, se numără printre cei mai importanţi 5 streameri la categoriile Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun video de Battle Royale si Cel mai bun conţinut kids friendly.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Alţi doi streameri foarte populari sunt prezenţi cu câte 5 nominalizări: Ovvy (la categorii precum Cel mai bun stream şi cel mai bun video de gaming) şi iceManLucky (printre care Cel mai bun conţinut de MOBA, Cel mai bun conţinut de Call of Duty).

Toţi cei patru streameri au fost propuşi de comunităţile lor la categoria Role Model of the Year al cărui câştigător va fi ales exclusiv de juriul competiţiei. Alături de ei, comunitatea de gaming din România i-a propus la această categorie şi pe Creative Monkeyz, Werty, baabuska şi mulţi alţii. Antonia Nuckle, Gannicus96, Ana-Maria Simion, Str3sU şi IHATEPINK, cu câte 4 nominalizări fiecare, completezează lista streamerilor cei mai votaţi la prima ediţie a Gaming Video Awards.

Creatorul de conţinut al anului, categorie upgraded by George. Primul banking inteligent, va fi anunţat în cadrul galei de premiere, trofeul fiind decernat celui care a obţinut cele mai multe premii ale competiţiei. Toate nominalizările pentru cele 17 categorii pot fi găsite pe www.gamingvideoawards.ro.

În perioada următoare, juriul va vota cele mai bune video-uri de la fiecare categorie. Juriul este format din nume importante ce activează în gaming, media, comunicare şi marketing:

  • Dragoş Stanca, media expert şi fondator UPGRADE100
  • Dan Oros, Head of Marketing la Google şi YouTube
  • Ioana Mârzac-Sigarteu, Corporate Communication Manager la Samsung
  • Tudor Rohozneanu, Youth Brand Manager la Vodafone România
  • Cristina Andrei, Head of SEO & SM la Bitdefender
  • Cătălin Butnariu, preşedinte RGDA
  • Mihai Pohonţu, CEO Amber
  • Octav “Ang” Cretu, CEO Nexus Gaming
  • Toma Nicolau, fondator GG Industry
  • Cristian Bucur, Sales Director South Eastern Europe at MMD Monitors & Displays
  • Irina Simion, content creator
  • Larisa Popescu, Gaming Marketing Manager SEE la Logitech
  • Matei Psatta, Co-fondator TPS Engage, Hypno, regizor
  • Cosmin Baba, Creative Director la V8 Interactive
  • Florin Ivan, regizor şi producător media.

În procesul de jurizare, membrii vor lua în considerare criterii precum originalitatea, calitatea audio-video, interacţiunea cu comunitatea sau impactul social al video-urilor.

Gaming Video Awards doreşte să ofere recunoaştere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă şi pricepere în jocurile video, dar şi un discurs corect, live-uri şi video-uri de calitate şi, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Aceşti creatori pot deveni repere pentru generaţii de tineri, creând în platformele lor spaţii sigure de entertainment şi dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borţun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă şi semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borţun Olteanu: Bucharest Gaming Week şi Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susţinut de Philips OneBlade, George. Primul banking inteligent, BMW, AOC Gaming, Logitech, Samsung, Bitdefender, Amber, adidas, Foodpanda, Alienware şi Nexus Gaming.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus