Skip to main content

Un nou serviciu de streaming vine în România. De sport. Abonamentul: 10 lei!

 
Un nou serviciu de streaming vine în România. De sport. Abonamentul: 10 lei!
Foto: The Value Engineers

O nouă ofertă pentru fanii competițiilor sportive din România. Platforma sportivă de streaming engleză DAZN se va lansa și în țara noastră, începând cu 1 decembrie.

Publicitate

Cât costă un abonament lunar? Ce competiții se vor transmite în România?

Competițiile transmise în România vor fi, pentru început, cele de box. Vor fi gale în direct, lupte clasice și documentare. În alte țări, are drepturi pentru mult mai multe competiții (detalii, mai jos).

Un abonament pe lună la DAZN va costa 2 lire sterline, adică 10 lei. Pentru unele țări poate fi și mai puțin. Reprezentanții companiei anunță că abonamentul se poate anula oricând. 

DAZN se poate urmări pe telefon, tabletă, smart tv sau de pe consola de jocuri. Totul va depinde de țara în care îl accesezi.

Informația privind lansarea în România este confirmată chiar pe site-ul oficial, dazn.com, acolo unde un anunț te întâmpină de la început: „DAZN se lansează în țara ta. Te poți înscrie de la 1 decembrie 2020”.

DAZN se lansează în România din 1 decembrie

DAZN este valabilă pentru moment doar în Brazilia, Spania, Germania, Austria, Elveția, Canada, Italia, Statele Unite și Japonia. Începând cu 1 decembrie 2020, platforma se va extinde în peste 200 de țări, inclusiv România.

DAZN s-a lansat pe 8 iulie 2015 în Londra, Marea Britanie, fiind deținută de John Skipper. CEO-ul companiei este James Rushton.

Platforma de streaming are foarte multe drepturi tv din diverse sporturi: fotbal, fotbal american, baseball, atletism, baschet, volei pe plajă, bowling, șah, sporturi de contact (UFC, box), cricket, ciclism, darts, eSports, hochei pe iarbă, futsal, golf, gimnastică, handbal, curse de cai, hochei pe gheață, motorsport, wrestling (WWE), rugby, tenis de masă, tenis de câmp, sporturi de iarnă și volei.

Drepturile TV diferă de la țară la țară. De exemplu, în Germania și Austria au preluat multe drepturi pentru competiții de fotbal, iar în America de Nord transmit cele mai populare sporturi, precum baseball, baschet sau fotbal american (NFL). 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu