Skip to main content

FĂRĂ MASCĂ. Fake News cu Ludovic Orban. Un senator PSD şi Adriana Bahmuţeanu au postat pe Facebook o fotografie veche de doi ani

 
Foto: alba24.ro
Foto: alba24.ro

Fake News în politică. Radu Cosmin Preda, senator PSD Dolj, şi Adriana Bahmuţeanu au distribuit pe Facebook fotografii cu Premierul Ludovic Orban care erau din 2018, scrie alba24.ro.

Publicitate

Fotografiile din 2018 aparţin publicaţiei Alba24 şi îl are în prim-plan pe Orban, dar şi pe alţi politicieni din PNL: europarlamentarul Mircea Hava, primarul Sebeşului Dorin Nistor, senatorii Cornel Olar, Alexandru Pereş, dar şi alţi colegi de partid, mai susţine sursa citată.

Membrii PNL se aflau acum doi ani la un eveniment la Domeniile Martinuzzi – un restaurant de lux din Vinţu de Jos, localitate aflată în apropierea oraşului Alba Iulia.

Fotografiile au fost distribuite masiv pe Facebook pe motiv că politicienii nu respectă regulile de distanţare socială şi nu poartă mască (restaurantele sunt închise momentan din cauza situaţiei actuale).

Fake News cu Ludovic Orban, distribuit masiv pe Facebook

Senatorul PSD Preda a publicat pe contul oficial fotografia cu liderii PNL, dar ulterior şi-a dat seama că este veche şi a şters-o. Jurnaliştii de la alba24.ro însă au reuşit să facă o captură de ecran.


Şi Adriana Bahmuţeanu, fostă candidată la Primăria Sectorului 1, a publicat fotografia pe unul din conturile sale. Şi a avut un mesaj pentru urmăritorii ei: ”Mda, asta e democratia, voi stati acasa si Orban prin restaurante…ce-i mai place viata!!!! (acum cateva ore, cu organizatia de tineret Alba )”.

Postarea Adrianei a rămas în online şi a strâns peste 2.000 de like-uri.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    atunci cind sint dovediti sa fie arsi la buzunare si cu obligatia de a dezminti ceea ce au spus Cit despre madam e asa disperata dupa parale ca ar face orice sa capete ceva De la circul regizat cu prigoana acum mercenara psd Banul sa iasa ! demnitate ? onoare ? prestanta ? la ea ... *** !
  • andipanda andipanda
    Pai atat au putut si ei, saracii...
  • jk jk
    De la asta mă aștept la orice...

Trimite un comentariu

sus