Skip to main content

FĂRĂ MASCĂ. Fake News cu Ludovic Orban. Un senator PSD și Adriana Bahmuțeanu au postat pe Facebook o fotografie veche de doi ani

 
FĂRĂ MASCĂ. Fake News cu Ludovic Orban. Un senator PSD și Adriana Bahmuțeanu au postat pe Facebook o fotografie veche de doi ani
Foto: alba24.ro

Fake News în politică. Radu Cosmin Preda, senator PSD Dolj, și Adriana Bahmuțeanu au distribuit pe Facebook fotografii cu Premierul Ludovic Orban care erau din 2018, scrie alba24.ro.

Fotografiile din 2018 aparțin publicației Alba24 și îl are în prim-plan pe Orban, dar și pe alți politicieni din PNL: europarlamentarul Mircea Hava, primarul Sebeșului Dorin Nistor, senatorii Cornel Olar, Alexandru Pereș, dar și alți colegi de partid, mai susține sursa citată.

Publicitate

Membrii PNL se aflau acum doi ani la un eveniment la Domeniile Martinuzzi – un restaurant de lux din Vințu de Jos, localitate aflată în apropierea orașului Alba Iulia.

Fotografiile au fost distribuite masiv pe Facebook pe motiv că politicienii nu respectă regulile de distanțare socială și nu poartă mască (restaurantele sunt închise momentan din cauza situației actuale).

Fake News cu Ludovic Orban, distribuit masiv pe Facebook

Senatorul PSD Preda a publicat pe contul oficial fotografia cu liderii PNL, dar ulterior și-a dat seama că este veche și a șters-o. Jurnaliștii de la alba24.ro însă au reușit să facă o captură de ecran.


Și Adriana Bahmuțeanu, fostă candidată la Primăria Sectorului 1, a publicat fotografia pe unul din conturile sale. Și a avut un mesaj pentru urmăritorii ei: ”Mda, asta e democratia, voi stati acasa si Orban prin restaurante…ce-i mai place viata!!!! (acum cateva ore, cu organizatia de tineret Alba )”.

Postarea Adrianei a rămas în online și a strâns peste 2.000 de like-uri.  

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • atunci cind sint dovediti sa fie arsi la buzunare si cu obligatia de a dezminti ceea ce au spus Cit despre madam e asa disperata dupa parale ca ar face orice sa capete ceva De la circul regizat cu prigoana acum mercenara psd Banul sa iasa ! demnitate ? onoare ? prestanta ? la ea ... *** !

Trimite un comentariu