Skip to main content

FOTO. Cum arată decorul emisiunii pe care o va face Andreea Marin la TVR 2? Show-ul debutează peste câteva zile

 
FOTO. Cum arată decorul emisiunii pe care o va face Andreea Marin la TVR 2? Show-ul debutează peste câteva zile

FOTO. Cum arată platoul noii emisiuni pe care o va prezenta Andreea Marin, la TVR 2? Emisiunea începe câteva zile, iar postul public a dezvăluit cum arată decorul show-ului. 

Debutul emisiunii „Nu există nu se poate” va fi luni, 12 octombrie, de la ora 18:00. 

Publicitate

Ideea decorului îi aparține chiar Andreei Marin, care s-a implicat și în procurarea lucrărilor, spun cei de la TVR.

Decorul este gândit să aibă opere de artă, menționează sursa citată. 

Andreea Marin, despre proiect:

„Decorul este „ieșit din comun” pentru că și gusturile mele s-au transformat în timp, s-au rafinat. Am învățat. Sunt pasionată de designul de interior (sunt fiică de inginer constructor, pasionat și el de arhitectură, odinioară) și nu e, poate, întâmplător. Chiar în acest moment fac din locul meu de muncă un loc futurist și ieșit din normele cu care ne-am învățat.

Veți observa că există agățat de tavan și coborând printre luminile studioului, un candelabru special, de fapt este o siluetă a unei femei în zbor, ținând în brațe acel candelabru.

Este poziția și sugestia zborului, candelabrul nefiind așezat în poziția normală, ci oblic. M-a inspirat această piesă de design care îi aparține artistului Kenneth Cobonpue și care a fost multipremiată la nivel internațional. Mi-am dorit foarte mult să o aduc în România, iar fotoliile sunt făcute de același artist”, explică prezentatoarea.

GALERIE FOTO

Reamintim că revenirea realizatoarei Andreea Marin, în TVR, a fost anunțată la jumătatea lunii septembrie. 


Citește și: Marea revenire în TVR: Andreea Marin, înapoi la postul public


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Orice reîntâlnire cu Andreea Marin este plăcută. Însă în curând Andreea trebuie să-și aducă aminte de contextul în care Andrei Gheorghe a spus fraza „[There is] No country for old men!”...
  • Care decor? Stilul TVR. Totul se sugerează. Dacă asta e decor, Andreea e maica Tereza. Aceeasi saracie si aceleasi idei obosite in emisiuni fara nicio relevanță. Andreea chiar ar putea face lucruri, din pacate fara bani si la TVR nu e posibil nimic. Doar simulacre.

Trimite un comentariu