Skip to main content

Iuliana Tudor revine cu noul sezon din Vedeta Populară, pe TVR 1

 
Iuliana Tudor revine cu noul sezon din Vedeta Populară, pe TVR 1
Foto: TVR

Talent show-ul de folclor „Vedeta Populară” revine cu sezonul 5 în luna octombrie. Iuliana Tudor, producătoarea și prezentatoarea emisiunii, numește noul sezon ca fiind „de linia întâi” din cauza pandemiei globale.

Noul sezon din „Vedeta Populară” se va vedea pe TVR 1 în fiecare duminică, începând din 11 octombrie.

Publicitate

În total au fost selectați 45 de cântăreți din numărul mare de interpreți amatori care au venit la preselecțiile desfășurate în primăvară în toată țara, anunță reprezentanții postului.

În fiecare duminică, timp de nouă săptămâni, vor fi câte cinci pe scenă. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală, iar apoi cinci finaliști se vor lupta pentru titlul de „Vedeta Populară”, dar și marele premiu în valoare de 10.000 de lei.

Juriul este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Universitatea din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu.

Ca şi în sezoanele trecute, fiecare dintre cele nouă ediţii preliminare „Vedeta populară” are trei probe, la finalul cărora câte unul dintre cei cinci concurenţi se califică în semifinală.

S-a întâmplat și un eveniment mai puțin plăcut la filmări. Pentru una dintre concurente, evoluţia în sezonul 5 „Vedeta populară” s-a încheiat, brusc, cu o zi înaintea semifinalei, după ce a fost testată şi depistată pozitiv cu noul coronavirus. Echipa de producţie a decis că, pentru ea, se va păstra un loc direct în semifinala sezonului viitor al emisiunii.

Iuliana Tudor, despre noul sezon din „Vedeta Populară”:

„Un show muzical de o asemenea anvergură ca Vedeta populară e dificil de realizat fără spectatori. E greu pentru concurenţi să nu simtă susţinerea celor din sală, să nu se bucure de ropotele de aplauze de la finalul unui moment reuşit.

A fost nevoie să ne adaptăm din toate punctele de vedere, pentru siguranţa celor din platou. Ne-am coordonat fluxul de producţie astfel încât telespectatorii TVR 1 să aibă parte de acelaşi nivel de calitate cu care i-am obişnuit. Am reuşit să păstrăm aceleaşi emoţii şi, mai ales, bucuria reîntâlnirii.” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu