Skip to main content

Începe un nou serial turcesc la Kanal D. „Nemilosul Istanbul” își face debutul astăzi

 
Începe un nou serial turcesc la Kanal D. „Nemilosul Istanbul” își face debutul astăzi
Foto: Kanal D

Un nou serial turcesc debutează la Kanal D. Postul Dogan va difuza începând din această seară „Nemilosul Istanbul”.

Producția se vede trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Prețul fericirii va fi difuzat doar lunea și marțea, după debutul noului serial.

Serialul spune povestea luptei pentru supraviețuire a unei familii care se zbate să își construiască o viață decentă într-un oraș tentacular, plin de capcane.

Seher Yilmaz (Deniz Ugur) este personajul feminin central al serialului. Ea trăiește cu cei trei copii ai săi în Antakya, un mic oraș din sud-estul Turciei.

Sărăcia și lipsa de perspective îi determină să se mute în Istanbul, locul unde cu toții speră că vor găsi pârghiile necesare pentru a-și construi un rost, o existență demnă.

Denis Ugur, despre personajul pe care îl interpretează:

„Este o drama in care se pot regasi foarte multi dintre cei care vor urmari serialul, e povestea unei mame care lupta pentru copiii ei, pentru ca acestia sa aiba o viata mai buna.

Cand simti ca un loc te constrange, iti blocheaza orice evolutie, incerci sa faci ceva, sa schimbi ceva in bine. Asta face si personajul meu, ia o decizie radicala. Dar greul, cu adevarat, de-abia dupa aceea incepe...” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pe siteul tv ce difuzeaza seriaul si la inceputul serialukui scrie că acțiunea începe în orașul Antakya. Nu Antalya, cum scrieți voi. Măcar atunci când dați copy-paste să o faceți corect !

Trimite un comentariu