Skip to main content

Simina Leotescu părăsește DDB pentru o nouă agenție. Ce poziție va ocupa?

 
Simina Leotescu părăsește DDB pentru o nouă agenție. Ce poziție va ocupa?

Simina Leotescu, membru constant în juriul Premiilor Effie, părăsește agenția DDB și se transferă la Minthical, o agenție internațională de comunicare cu sedii în Elveția, Franța și România.

Publicitate

Ce rol va avea Simina la Minthical?

Având o experiență de 15 ani în advertising, Simina va fi pe poziția de Managing Director. Va conduce partea creativă a agenției din București, fiind implicată în proiectele din postura de strateg.

În cadrul experiențelor sale din agenții, Simina a lucrat cu mai bine de 100 de brand-uri: de la conturi internaționale (McDonald's, Pepsi, HBO, Comedy Central) la clienți locali (Rienergy, Servus); de la industria FMCG (Napolact, Tchibo, Tomi, Ardealul, Boromir) la mass-media (Radio Guerrilla, Biz) și sectorul bancar (BRD - Groupe Société Générale sau Bancpost).

Simina Leotescu, despre rolul său la agenția Minthical:

“Cred în puterea ideilor mari, curajoase. De la artă la film și până la publicitate, am o slăbiciune pentru oamenii și organizațiile care au curajul de-a își împinge limitele, atât la nivel intern dar și cu concepte noi și inedite pentru branduri.

La Minthical am găsit multă deschidere pentru a inova, pentru a fi curioși, pentru a fi curajoși. Sunt încântată să mă alătur echipei și să pornim împreună în ceea ce va fi cu siguranță o aventură frumoasă: să ne simțim bine, să ne distrăm în tot timpul în care ne vom explora potențialul creativ”.  

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu