Skip to main content

O nouă emisiune culinară, la TVR. Un fost concurent Masterchef prezintă

 
O nouă emisiune culinară, la TVR. Un fost concurent Masterchef prezintă
Foto: TVR

Televiziunea Română aduce o nouă emisiune culinară în grilă. Se numește „Guști! Și apoi mănânci” și îl va avea prezentator pe chef Alex Petricean (D'Artagnan), fost concurent la MasterChef. 

Noul show debutează pe 2 noiembrie și va fi difuzat de luni până joi, de la ora 13:30. Va avea și invitați din lumea gastronomiei.

Publicitate

Chef Alex Petricean, numit în 2018 la Romanian Hospitaly Awards drept cel mai bun bucătar din România, propune câte patru rubrici în noua sa emisiune: „Rețeta zilei”, „Tips & Tricks”, „Rețete cu doar 10 lei” și „Invitați din lumea gastronomică”.

Petricean, despre noua emisiune:

„Bucătăria românească e văzută ca fiind foarte grea, cu multe prăjeli, multe aluaturi și, cumva, noi încercăm să diminuăm această faimă și să pregătim meniuri moderne, dar și ușor de digerat.

Mi-am dat seama, după tot ce am învățat în străinătate, ca avem un mare potențial: avem tradiție, avem ingrediente, avem un terroir foarte interesant: de la Marea Neagră la Vârful Moldoveanu – înseamnă că ai o diversitate, ai cu ce să lucrezi, pentru că România și natura sunt darnice cu noi.” 

CITEȘTE ȘIPE SCURT. Alex Petricean (D'Artagnan), fost concurent Masterchef, a devenit imaginea Beko

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cata foame au astia de la TVR? Politica si delicateturi - mancare, Sanatate cu de toate -mancare, Exclusiv Romania - mancare, Viata satului - mancare, Ferma - mancare. Acum vine si asta: manaci si apoi gusti, desi tu esti in fata televizorului si inghiti in sec! Numai combinatii si ciolannla TVR.
 • @marian

  multumesc

  citesc mai atent articolul si vad: "Bucătăria românească e văzută ca fiind foarte grea, cu multe prăjeli, multe aluaturi etc"

  bucataria romaneasca e de fapt bucatarie sarbeasca, turceasca, bulgareasca, intr-un cuvant bucatarie balcanica, nu avem nimic specific, nici prajeli, nici aluaturi, totul e specific balcanilor, de la mici la ciorbe si pana la placinte. du-te la istanbul sa vezi asa-zise ciorbe romanesti ca la mama acasa, mici si chiftele, salate de rosii si salate de vinete. cred ca si ciorba de burta e importata de undeva, nu cred ca e specific romaneasca.
 • seamana cu prietenul sau sotul roxanei hulpe, fosta reportera pro teve, daca nu cumva e chiar bucatarul ala.
 • Hai cu audientele de aseara sa planga blegovanul Mile.
  Pro a sters pe jos cu Antenuta lui si pe intervalul Ferma, si pe intervalul Visuri la cheie.

Trimite un comentariu