Skip to main content

O nouă emisiune culinară, la TVR. Un fost concurent Masterchef prezintă

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Televiziunea Română aduce o nouă emisiune culinară în grilă. Se numeşte „Guşti! Şi apoi mănânci” şi îl va avea prezentator pe chef Alex Petricean (D'Artagnan), fost concurent la MasterChef.

Publicitate

Noul show debutează pe 2 noiembrie şi va fi difuzat de luni până joi, de la ora 13:30. Va avea şi invitaţi din lumea gastronomiei.

Chef Alex Petricean, numit în 2018 la Romanian Hospitaly Awards drept cel mai bun bucătar din România, propune câte patru rubrici în noua sa emisiune: „Reţeta zilei”, „Tips & Tricks”, „Reţete cu doar 10 lei” şi „Invitaţi din lumea gastronomică”.

Petricean, despre noua emisiune:

„Bucătăria românească e văzută ca fiind foarte grea, cu multe prăjeli, multe aluaturi şi, cumva, noi încercăm să diminuăm această faimă şi să pregătim meniuri moderne, dar şi uşor de digerat.

Mi-am dat seama, după tot ce am învăţat în străinătate, ca avem un mare potenţial: avem tradiţie, avem ingrediente, avem un terroir foarte interesant: de la Marea Neagră la Vârful Moldoveanu – înseamnă că ai o diversitate, ai cu ce să lucrezi, pentru că România şi natura sunt darnice cu noi.”

CITEŞTE ŞI: PE SCURT. Alex Petricean (D'Artagnan), fost concurent Masterchef, a devenit imaginea Beko

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Misto poza de prezentare! Mai ales in contextul decapitarii din Franta.
  • Jean Voinicu Jean Voinicu
    Cata foame au astia de la TVR? Politica si delicateturi - mancare, Sanatate cu de toate -mancare, Exclusiv Romania - mancare, Viata satului - mancare, Ferma - mancare. Acum vine si asta: manaci si apoi gusti, desi tu esti in fata televizorului si inghiti in sec! Numai combinatii si ciolannla TVR.
  • didi didi
    @marian

    multumesc

    citesc mai atent articolul si vad: "Bucătăria românească e văzută ca fiind foarte grea, cu multe prăjeli, multe aluaturi etc"

    bucataria romaneasca e de fapt bucatarie sarbeasca, turceasca, bulgareasca, intr-un cuvant bucatarie balcanica, nu avem nimic specific, nici prajeli, nici aluaturi, totul e specific balcanilor, de la mici la ciorbe si pana la placinte. du-te la istanbul sa vezi asa-zise ciorbe romanesti ca la mama acasa, mici si chiftele, salate de rosii si salate de vinete. cred ca si ciorba de burta e importata de undeva, nu cred ca e specific romaneasca.
  • marian marian
    Didi chiar el este
  • didi didi
    seamana cu prietenul sau sotul roxanei hulpe, fosta reportera pro teve, daca nu cumva e chiar bucatarul ala.
  • Visanu Visanu
    Hai cu audientele de aseara sa planga blegovanul Mile.
    Pro a sters pe jos cu Antenuta lui si pe intervalul Ferma, si pe intervalul Visuri la cheie.

Trimite un comentariu

sus