Skip to main content

VIDEO. Liga 1, și în FIFA 21. Florinel Coman, Man sau Ionuț Radu, în noul joc video lansat azi

 
VIDEO. Liga 1, și în FIFA 21. Florinel Coman, Man sau Ionuț Radu, în noul joc video lansat azi
Foto: Essentially Sports

Electronic Arts (EA Sports) a lansat astăzi noul joc FIFA 21. Printre campionatele prezente se află și Liga 1, competiția internă. Este pentru al doilea an la rând când se întâmplă acest lucru, anunță stiri.tvr.ro.

Important: Jocul video este dezvoltat la studiourile EA din București și Vancouver (Canada). Este disponibil la nivel global pe PlayStation 4, Xbox One și PC, prin Origin și Steam. Se va putea face, de asemenea, și un update gratuit pe Play Station 5 și Xbox Series X.

Publicitate

Fanii fotbalului se pot juca cu toate cele echipe din Liga 1. Sunt toți jucătorii, echipamentele oficiale și mingea oficială. Și naționala României se află în joc, după ce Federația Română de Fotbal a încheiat un parteneriat cu EA Sports. Totodată, trei jucători români au fost recreați autentic: Florinel Coman (FCSB), Dennis Man (FCSB) și Ionuț Radu (Inter).

Pe lângă Liga 1, în joc mai sunt licențiate competiții premium precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Copa Libertadores și Copa SudAmericana.

Ionel Stănescu, Line Producer FIFA 21, EA România, via stiri.tvr.ro:

„Dezvoltarea și lansarea jocului anul acesta a fost un proces mai personal ca niciodată pentru noi, în care ne-am apropiat mai mult ca oricând ca echipă, chiar dacă fizic am lucrat de acasă. Ne-am concentrat foarte mult pe crearea unei experiențe de joc mult mai sociale, atât în VOLTA FOOTBALL, cât și în FIFA Ultimate Team, pentru a le oferi jucătorilor mai multe moduri de a se conecta online.

În plus, am vrut să le oferim jucătorilor posibilitatea de a controla mult mai bine fiecare moment din modul Carieră astfel încât fiecare să își poată atinge visul cu echipa sa. Suntem mândri că vom continua și anul acesta parteneriatul nostru cu Liga Profesionistă de Fotbal din România și vom avea din nou Liga I recreată autentic în joc, cât și parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru a ne bucura din nou de echipa națională a României în FIFA.” 

VIDEO. Noul joc FIFA 21 - Trailer oficial

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu