Skip to main content

Digi24, emisiune despre schimbările climatice. Teodora Tompea va prezenta

 
Foto: Digi24
Foto: Digi24

Digi24 programează din weekend o nouă emisiune. Se numeşte „Planeta eşti tu!”, producţia fiind moderată de jurnalista Teodora Tompea.

Publicitate

Prima ediţie va avea loc duminică, 15 noiembrie, de la ora 17:00. Va dura o oră şi va aborda efectul schimbărilor climatice, cum ar fi poluarea în marile oraşe sau fenomenele meteo extreme.

Mădălina Chiţu, jurnalist Digi24, se va ocupa de reportajele din cadrul emisiunii, iar printre invitaţi se numără climatologul Roxana Bojariu şi expertul în fenomene extreme Bogdan Antonescu.

Teodora Tompea, despre noua emisiune:

”«Suferinţele» pe care le îndură planeta noastră sunt greu de urmărit şi de cuprins cu ochii minţii de cele mai multe ori. Poate că generaţiile noastre nu vor vedea efectele creşterii temperaturii pe glob, dar dacă ne gândim la generaţiile viitoare, acestea vor avea mult de suferit.

Ţinând cont de faptul că nu există ceva asemănător pe piaţa media din România, niciun proiect referitor la schimbările climatice, am îndrăznit să încercăm să facem ceva inedit.

Şi mă bucur că întreaga echipă este entuziasmată şi sunt convinsă că vom reuşi să atragem măcar atenţia unor lucruri pe care nici măcar nu le conştientizăm.

Digi24 este cea mai relevantă televiziune de ştiri din România. Nu o spunem noi, ci audienţele zilnice. Sunt convinsă că publicul nostru este cel care va reacţiona primul la acest proiect. Iar cei care ar trebui să acţioneze, de sus în jos, sunt oficialii din Ministerul Mediului şi din Guvern.

Cei care trebuie să pună la punct o strategie naţională şi să o aplice».”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus