Skip to main content

Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, fondatoarele proiectului Dăruieşte Viaţă, premiate de televiziunea E!

 
Foto: E!
Foto: E!

Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, fondatoare ale proiectului social „Dăruieşte Viaţă”, vor primi distincţia „Person of the year - Romania” în cadrul galei E! People’s Choice Awards, care va fi difuzată de televiziunea E! Entertainment.

Publicitate

Gheorghiu şi Uscatu s-au implicat cu campanii sociale pentru a îmbunătăţi sistemul de sănătate din România. Cele două s-au ocupat de campanii de strângeri de fonduri precum #NoiFacemUnSpital sau #ReuşimÎmpreună.

Este pentru prima dată în istoria televiziunii E! când se va acorda acest premiu.

Gala E! People's Choice Awards pentru decernarea de premiilor este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, începând cu imagini de pe covorul roşu de la 2 dimineaţa şi continuând cu gala de la 4 dimineaţa.

De asemenea, între 1 şi 23 octombrie, fanii au votat pentru categoria Romanian Social Media Star of 2020, titlu pentru care au concurat Alina Ceuşan, Andra Gogan, Bianca Adam, Cristi Munteanu, Cristina Ich, Emil Rengle, Mimi şi Vlad Munteanu. Câştigătorul va fi anunţat pe 9 noiembrie.

Oana Gheorgiu, despre proiectul Dăruieşte Viaţă:

"Dincolo de rezultatul final al proiectului, Primul Spital de Copii construit exclusiv din donaţii, iniţiativa #NoiFacemUnSpital a devenit un simbol al încrederii recâştigate în forţele proprii şi în puterea pe care o avem atunci când ne unim pentru un vis comun.

Ne bucurăm tare mult să vedem că vestea despre acest proiect ajunge la tot mai mulţi oameni, chiar şi în afara ţării şi îi aşteptăm pe cât mai mulţi să ni se alăture pe www.daruiesteviata.ro."

Carmen Uscatu, despre proiectul Dăruieşte Viaţă:

"Dăruieşte Viaţă schimbă sistemul de sănătate din România în beneficiul pacienţilor şi al cadrelor medicale. Este misiunea pe care ne-am asumat-o încă de la început şi un vis care este acum susţinut de peste 350.000 de oameni şi peste 4.000 de companii.

Ne onorează această încredere, dar aduce şi o imensă responsabilitate. Credem însă că împreună putem transforma acest vis în realitate, iar spitalul care va fi dat în folosinţă în curând este dovada că se poate.”

CITEŞTE ŞI: Donezi pentru spital, primeşti reclamă în podcasturile din reţeaua Thinkdigital. Cât donezi, atâta reclamă „cumperi”


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus