Skip to main content

VIDEO. Geaaamuuri! Vali Petcu - Zoso, Diana Mihăilă și Radu Dumitru, într-o campanie pentru ferestre

 
VIDEO. Geaaamuuri! Vali Petcu - Zoso, Diana Mihăilă și Radu Dumitru, într-o campanie pentru ferestre
Personajul Hermann Veka. Captură Youtube

O altfel de campanie pentru ...ferestre. Cu un serial românesc, cu nume nemțesc. Și cu trei nume din online Diana Mihăilă, Radu Dumitru și Vali Petcu - Zoso.

Serialul se numește „Die A-Klasse-Show” și cuprinde 12 video-uri educative filmate în toată țara, care prezintă ferestrele cu ajutorul personajului carismatic Hermann VEKA. Clientul: Veka. Agenția: Oxygen.

Publicitate

Seria Die A-Klasse-Show este realizat de Oxygen și se desfășoară în digital, pe pagina de Facebook VEKA România, pe canalul de Youtube al brandului, dar și pe www.fereastraVeka.ro, acolo unde Hermann are propriul blog dedicat conținutului despre ferestre.

Alex Oancea, Marketing Manager VEKA România:

“Die A-Klasse-Show aduce un conținut educational despre profilele VEKAîntr-un fel memorabil și distractiv. A fost un proiect amplu și mă bucur să fi avut alături o echipă talentată care s-a ridicat la standardele de clasa A”.

Irina Manole, Senior Account Manager Oxygen, explică campania:

„Ideea de a introduce un personaj care să povestească despre profilele VEKAîntr-o manieră prietenoasăa venit foarte natural.Era esențial să discutăm despre avantajele pe care clienții le pot avea atunci când fac alegerea corectă și optează pentru profilele clasa A de la VEKA folosind un limbaj cât mai apropiat de consumator.

Apoi, am avut inspirația să găsim și un Hermann autentic, căruia să îi placă specialiștii care nu fac compromisuri și care să vorbească în numele brandului cu lejeritate și umor fin.Ca și până acum, ne-am bucurat de deschiderea VEKA la acest gen de idei de conținut, bine primite în social media”.

VIDEO. Personajlul Hermann VEKA, în noua campanie semnată de Oxygen

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu