Skip to main content

Mullen România are un nou director creativ executiv. A fost desemnat Art Director al anului 2019

 
Silviu Antohe
Silviu Antohe

Compania Mullen România are un nou director creativ executiv. Este vorba de Silviu Antohe, desemnat Art Director al anului 2019, care se va ocupa de zona creativă a agenţiei.

Publicitate

Antohe se află la Mullen de patru ani, dar acum va ocupa o nouă funcţie după realizările excelente din ultima perioadă. El s-a ocupat de campanii care au primit distincţii la festivaluri precum New York Festivals, Epica Awards, Golden Drum, Cresta Awards, Internetics şi Webstock.

Silviu va conduce echipa de creaţie a agenţiei şi va avea o echipă formată din specialişti pe zona de brand: creative, digital, design, producţie.

Silviu Antohe a fost desemnat Art Director of the Year 2019 de către ADC*ro. El a realizat lucrări care au fost premiate de publicaţa Luerzer’s Archive.

De asemenea, în 2019 a devenit primul Art Director român a cărei realizare a fost inclusă în colecţia primului muzeu din Statele Unite dedicat artei şi istoriei posterelor, recent inaugurat în New York.

Silviu Antohe, despre noua sa funcţie la Mullen:

„Am ajuns în Mullen, acum patru ani, cu dorinţa să cresc profesional, să fac proiecte puternice şi să cunosc oameni cu care împart aceleaşi valori. Ambiţiaşi pasiunea mea şi-au găsit, la Mullen, cel mai bun loc unde să se dezlănţuie.

Ce m-a fascinat aici este că, de fiecare dată când am zis <<tare ideea asta, nu ştiu ce vom face la anul>>, am reuşit să facem mai bine. Obiectivul meu este să continuăm să păşim în acest teritoriu intimidant de <<nu ştiu cum vom face mai bine>>şi să surprindem clienţii cu un produs creativ de care să fim mândri astăzi,dar care să fie depăşit totuşi de cel de mâine.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus