Skip to main content

Pe HBO, luna aceasta: Sezon nou din Mr. Robot, cu actorul de Oscar - Remi Malek. Vine, în sfârșit, și Joker. Ce alte noutăți mai apar?

 
Pe HBO, luna aceasta: Sezon nou din Mr. Robot, cu actorul de Oscar - Remi Malek. Vine, în sfârșit, și Joker. Ce alte noutăți mai apar?

HBO și HBO GO anunță noutățile lunii noiembrie, cu serialul românesc Bani Negri, noul sezon din Mr.Robot și filmul Joker în fruntea listei.

Luna aceasta ajunge pe platforma de streaming cel mai recent sezon al serialui Mr. Robot, care îl are în prim-plan pe actorul Remi Malek (câștigător de Oscar în 2019 pentru prestația din filmul Bohemian Rhapsody). 

Publicitate

Astfel, din 15 noiembrie, toate episoadele din Mr.Robot (inclusiv cele din sezonul patru) vor fi disponibile pe HBO GO. Pe scurt, Malek reia rolul lui Elliot Alderson, un inginer de securitate cibernetică recrutat de misteriosul Mr. Robot (Christian Slater) ca să facă parte din fsociety, un grup subteran de hackeri care vrea să declanșeze o revoluție globală. 

Tot de luna aceasta debutează și serialul românesc Bani Negri (pentru zile albe) - 22 noiembrie, o comedie cu Alexandru și Cristian Bota, în roluri principale.

Tot pe HBO vedem și sezoane noi din Materiile întunecate (17 noiembrie) și Tânărul Sheldon (6 noiembrie). Pe partea de filme, HBO aduce, în sfârșit, Joker, cu Joaquin Phoenix în rol principal.

Alte noutăți sunt serialele Romulus (din 7 noiembrie) și 30 de arginți (din 29 noiembrie). 


VEZI mai mult DETALII despre fiecare producție, pe Paginadeseriale.ro 


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu