Skip to main content

Pe HBO, luna aceasta: Sezon nou din Mr. Robot, cu actorul de Oscar - Remi Malek. Vine, în sfârşit, şi Joker. Ce alte noutăţi mai apar?

 
Pe HBO, luna aceasta: Sezon nou din Mr. Robot, cu actorul de Oscar - Remi Malek. Vine, în sfârşit, şi Joker. Ce alte noutăţi mai apar?

HBO şi HBO GO anunţă noutăţile lunii noiembrie, cu serialul românesc Bani Negri, noul sezon din Mr.Robot şi filmul Joker în fruntea listei.

Publicitate

Luna aceasta ajunge pe platforma de streaming cel mai recent sezon al serialui Mr. Robot, care îl are în prim-plan pe actorul Remi Malek (câştigător de Oscar în 2019 pentru prestaţia din filmul Bohemian Rhapsody).

Astfel, din 15 noiembrie, toate episoadele din Mr.Robot (inclusiv cele din sezonul patru) vor fi disponibile pe HBO GO. Pe scurt, Malek reia rolul lui Elliot Alderson, un inginer de securitate cibernetică recrutat de misteriosul Mr. Robot (Christian Slater) ca să facă parte din fsociety, un grup subteran de hackeri care vrea să declanşeze o revoluţie globală.

Tot de luna aceasta debutează şi serialul românesc Bani Negri (pentru zile albe) - 22 noiembrie, o comedie cu Alexandru şi Cristian Bota, în roluri principale.

Tot pe HBO vedem şi sezoane noi din Materiile întunecate (17 noiembrie) şi Tânărul Sheldon (6 noiembrie). Pe partea de filme, HBO aduce, în sfârşit, Joker, cu Joaquin Phoenix în rol principal.

Alte noutăţi sunt serialele Romulus (din 7 noiembrie) şi 30 de arginţi (din 29 noiembrie).


VEZI mai mult DETALII despre fiecare producţie, pe Paginadeseriale.ro


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus