Skip to main content

OFICIAL. Andreea Berecleanu va prezenta „Focus”, la Prima TV: „Nu am rămas indiferentă nici la dorinţa publicului”

 
OFICIAL. Andreea Berecleanu va prezenta „Focus”, la Prima TV: „Nu am rămas indiferentă nici la dorinţa publicului”

E oficial. Andreea Berecleanu se alătură Prima TV, potrivit unui anunţ al staţiei TV. Va prezenta principalul jurnal al zilei, Focus 18, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate sâmbătă.

Publicitate

„După 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puţin pe micul ecran, am fost încântată de proiectele realiste şi profesioniste ale celor care conduc acum PrimaTV şi care şi-au dorit ca eu să fiu vârful de lance pentru noua schimbare a staţiei.

E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorinţa publicului de a mă revedea la TV, exprimată fără încetare în tot acest răstimp, pe reţelele mele de social media. Aştept cu mare drag să ne revedem”, a spus Andreea Berecleanu.

De asemenea, oficialii Prima TV anunţă şi un studio nou:

„Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 dintr-un studio nou, cu o grafică adaptată ultimelor tendinţe în televiziune”, spun aceştia.

Din informaţiile Paginademedia.ro, Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii. În weekend, gazda va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Mutarea Andreei Berecleanu se întâmplă la aproximativ nouă luni de la despărţirea ştiristei de Antena 1. A părăsit postul Intact după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopţii, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu.

La vremea respectivă, Berecleanu nu dezvăluit motivele despărţirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său postat pe Facebook la vremea respectivă că nu va accepta „situaţii impuse”.

Trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Staţia a trecut, recent, la Clever Media, companie deţinută de Adrian Tomşa.

Tot pe zona de ştiri a fost adusă şi Roxana Hulpe, de la Pro TV. Va fi prezentator al jurnalelor de weekend, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

De asemenea, postul se pregăteşte de trecerea la emisia HD.


Ce face Andreea Berecleanu după plecarea de la Antena 1? "Dorm liniştită!". "Mi-am propus să dedic şi mai mult timp zonei de de comunicare"


Citeşte şi: Sandra Stoicescu, în locul Andreei Berecleanu la Observatorul Antenei 1


Citeşte şi: Andreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1: „Nu voi accepta situaţii impuse”


Citeşte şi: DIN ARHIVĂ. Andreea Berecleanu, la începuturile sale de prezentatoare a ştirilor de la Pro TV: „aici există, de la redactor şi până la director, mentalitatea de învingător”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    O acritura care ajunge pe zi ce trece “ de ceara” ca sotul ei iubit!
    Murea lumea s-o vada cum defileaza si zambeste cand citeste stiri triste.
    Sa fim seriosi!
    Toate duc lipsa publicului dupa ce dispar de pe sticla.
  • Hocus Hocus
    @Biz Dom'le, nu te obligă nimeni să-mi citești comentariile, sau să citești aceste articole. Mie chiar îmi place direcția în care se duce acest site, mai mult despre telecomunicații, fake news și derapaje, sau posturi de televiziune mai mici. Și nu cred că sunt singurul, că toți ne-am săturat de contradicțiile voastre *** despre Pro Tv vs Antena 1. Eu unul aș fi renunțat de tot la articolele cu audiențe.
  • Biz Biz
    Suspecta "grija" aproape zilnica a paginademedia pt nimicurile de la primatv, ma intreb daca asta nu e un derapaj- sa faci o campanie pt un post cu posturi pe surse, apoi confirmate, sa umfli gogoasa..poate totusi realizati ca e ridicol sa vorbiti fara pauza despre un post mai mult mort decat viu. Daca ne uitam la pro, antena, kanald si alte posturi cu cote de piata mult mai mari decat prima, ar insemna sa vedem zeci de stiri pe saptamana despre fiecare dintre ele. macar baiatul ala hocus pocus are un interes direct la prima (excluzand varianta prostului util) ca altfel nu ar pierde timpul sa posteze vorbe goale la fiecare nonstire din asta, dar voi la sait ce scuza aveti?!
  • Hocus Hocus
    @Andrei ding dong ur opinion is wrong
  • Roberto Roberto
    Pai se poate fara Obositorul Antenutei cap sec, ca nu se uita nimeni. Aare audienta la jumatate cat fac stirile de la Pro de seara.
    Plange cap de guma Mile

    De audiente nimic ? Pro a sters pe jos cu Antenuta ta joi, vineri, sambata si duminica. Plangi!
  •  Andrei Andrei
    Prima Tv o sa rămână un post de duzină în ciuda "marilor schimbări".Prima o sa rămână ceva mic și neînsemnat și dacă ar depăși ProTv în audiențe.Mă uit la Look-uri.Ca aspect arată mai rău decât OTV.Arată a sărăcie,dezinteres,grafică făcută pe genunchi în Paint.Să nu zic că îi pune pe ăia de la Schimb de mame să stea cu mască pe acolo.Cum să faci așa ceva?Să apară ăia la televizor ca ultimii bolnavi.Puteau să-i testeze și nu aveau treabă.E dezolant.Au avut impresia că dacă au luat un brand vechi au obținut ceva real.Nici vorbă.Prima nu are un public.La Prima se uită Anisie când n-are curent sau alea pe care le bat soții.Gen să se consoleze că alții o duc mai rău în timp ce se uită la Schimb de mame.Prima a ajuns la un nivel atât de jos încât nici dacă l-ar lua Fox nu ar mai scoate ceva profitabil din ea.Când despre Berecleanca...zice că a mers la Prima că a primit ea mesaje de la niște casnice cu Instagram că vrea să o vadă la tv.Bine mă :)) fie cum zici tu.Cred că suferă de neatenție.Cu pandemia asta și-a dat seama că se poate si fără ea și legenda spune că încă se mira că mai există Antena 1 fără ea.Faptul că după ce a plecat după 17 ani a început să atace Antena Group și anumite persoane spune o grămadă mai ales că doamna "Fără mine sunteți morți" are încă poze cu personaje pe care le-a atacat constant după plecare.Și nu poze făcute întâmplător ci selfie-uri în care obrajii lor se ating efectiv.Deci marea prompteristă a mers la Prima pentru 2-3 amețite care au lăudat-o de mama focului că a plecat din trustul "marelui infractor" Dan Voiculescu.Ah,mai nou e și influenceră că deh...
  • Mile Mile
    Iată că se poate și fără ea la observator
  • Mile Mile
    Foarte bine ***, ne uitam la antena
  • Back by popular demand Back by popular demand
    N-aveam de gând să mă întorc la promptereală, fiind o activitate atât de extenuantă încât mi se adâncesc ridurile mai repede decât poate să mi le repare bărbatu-meu. Dar se tot agăţa lumea de hainele mele de cum mă vedeau prin oraş: "Doamnă Andreea Esca, nu mai putem fără dumneavoastră seară de seară la promptereală, doamna Esca! Vă rugăm mult, vă implorăm, întoarceţi-vă!!!"

    Aşa că n-am avut de ales. Mă întorc, poate or înţelege odată că eu sunt Berecleanca, nu Esca.
  • Roberto Roberto
    Mile, de audiente nu mai zic nimic ? Umorul de 2 banuti ce a facut aseara ? Locul 2 sub Pro ? Plange Mile!
  • zf zf
    Berecleanu la faza cu dorinta publicului e fix cum sunt cantaretele alea batrane de muzica populara: "Nu pot sta acasa, dragilor, n-am ce sa fac, urc pe scena pt. ca trage publicul de mine, nu ma lasa publicul in pace, nu mai scap de cei care ma adora." :))))))

    Unde o fi vazut femeia asta ca trag oamenii de pe retelele sociale de ea sa se intoarca, m-am uitat si eu acum din curiozitate pe pagina ei de FB si nu vad niciun om care ii spune ca vrea s-o vada iar pe sticla. Macar sa fii asumat si sa spui pt. ca te intorci pt. ca asa ai decis tu, nu pt. ca te vor hoardele de oameni inapoi pe TV.
  • Iuli Iuli
    Păi când începe emisia HD? De vreo lună o tot anunță
  • Mile Mile
    Iuli, pai nu vine la voi
  • Constantin cozma Constantin cozma
    Aștept să văd ce pregătesc și în materie de emisiuni tv

Trimite un comentariu

sus