Skip to main content

EXCLUSIV. Andreea Berecleanu a bătut palma cu Prima TV. După 17 ani la „Observator”, va prezenta „Focus”

 
EXCLUSIV. Andreea Berecleanu a bătut palma cu Prima TV. După 17 ani la „Observator”, va prezenta „Focus”

EXCLUSIV Paginademedia. Andreea Berecleanu se întoarce la pupitrul ştirilor. Se alătură postului Prima TV, unde va prezenta Focus, principalul jurnal al zilei.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Berecleanu a bătut palma cu postul de televiziune.

Conforma aceloraşi surse, Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii. În weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Până la ora publicării ştirii, Andreea Berecleanu nu a putut fi contactată. Reprezentanţii Prima TV nu au comentat informaţiile Paginademedia.ro.

Mutarea Andreei Berecleanu se întâmplă la aproximativ nouă luni de la despărţirea ştiristei de Antena 1. A părăsit postul Intact după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopţii, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani). . Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu.

La vremea respectivă, Berecleanu nu dezvăluit motivele despărţirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său postat pe Facebook la vremea respectivă că nu va accepta „situaţii impuse”.

Trecerea Andreei Berecleanu la Prima TV vine în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Staţia a trecut, recent, la Clever Media, companie deţinută de Adrian Tomşa.

Tot pe zona de ştiri a fost adusă şi Roxana Hulpe, de la Pro TV. Va fi prezentator al jurnalelor de weekend, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

De asemenea, postul se pregăteşte de trecerea la emisia HD.


Ce face Andreea Berecleanu după plecarea de la Antena 1? "Dorm liniştită!". "Mi-am propus să dedic şi mai mult timp zonei de de comunicare"


Citeşte şi: Sandra Stoicescu, în locul Andreei Berecleanu la Observatorul Antenei 1


Citeşte şi: Andreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1: „Nu voi accepta situaţii impuse”


Citeşte şi: DIN ARHIVĂ. Andreea Berecleanu, la începuturile sale de prezentatoare a ştirilor de la Pro TV: „aici există, de la redactor şi până la director, mentalitatea de învingător”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Vorbești prea des de aia ai plecat de la Antena 1 și ai prima tv
  • Sabina Sabina
    Prima TV tocmai a confirmat venirea Andreei Berecleanu la Focus .Va prezenta stirile de la ora 18.00 de luni pana joi .
  • Mos Dan Mos Dan
    Nu am inteles niciodata popularitatea acestei prezentatoare. O pretioasa care se comporta de parca ar fi un fluturas delicat. We all poop, asa ca las-o mai usor cu pretiozitatea.
  • zf zf
    Meh. Mai bine se tineau de pus la toate jurnalele oameni fresh, gen Hulpe. Daca mai racolau si o Liliana Curea sau o Ramona Pauleanu era o chestie infinit mai misto si mai profi decat cu doamna asta care in afara de operatii estetice nu inspira fix nimic. In fine, ce stiu io.
  • Hocus Hocus
    @Allex, te rog să îmi spui și mie de unde știi asta. Că am văzut că ești băiatul "pe surse" al Pro Tv de pe acest site. Nu zic că n-ar fi adevărat, dar am văzut destule zvonuri de-ale tale care au fost false, și voi trata afirmația ta ca atare.
  • Radu Ionut Radu Ionut
    Pe bune, nu este gluma, revine Vocea Romaniei?
  • Allex Allex
    Hocus, PRO TV a prelungit recent licența The Voice până în 2023.
  • Sabina Sabina
    Multumesc ,Hocus .
  • Hocus Hocus
    @Sabina N-aș prea crede. Adică la anul expiră licența Pro Tv pentru Vocea, și la cum au ciopârțit ei formatul cu toate schimbările în juriu, scurtarea sezonului trecut și concurenții luați în echipele deja pline, dacă vine Prima cu o ofertă mai bună, le suflă celor de la Pro cea mai bună emisiune din grilă.
    @Biz @Adi Vă înțeleg frustrarea, vine o televiziune cu o audiență mai mică decât CN în care se investește masiv și ia ce e mai bun de la cele 2 televiziuni. Dar stați calmi, dacă ajunge Prima așa mare precum se preconizează, vor face și astea 2 ce a făcut și Kanal D. Debandadă și destrăbălare.
  • Biz Biz
    Vrabia malai visează. Și văd că sunt destui ca vrabia. Unde e prima și unde e pro și antena. Cât de ridicol să fii sa compari lucruri de mărimi diferite. Am mai spus și o repet. Uitati-va la Kanal și Digi, cât au investit și unde sunt, la prima e valabila vorba cu mortul nu se mai întoarce de la groapă. A fost cândva un brand, niciodată unul important, și acum toți disperații cred că se întoarce piata de teve cu fundul in sus pentru câțiva păcălici. Zgomot în pahar cu apă. Doar atât.
  • georgel georgel
    nu cred ca e un cistig pt Prima, doamna nu rezoneaza cu publicul, e rece si distanta. O sa se uite targetul ei la ea, sa vada tinerete fara batrinete cind ai bani si doctor sub nas, dar atit, si doar la inceput...
  • Sabina Sabina
    Cred ca formatul The Voice va ramane la Pro TV .
  • Hocus Hocus
    Dacă iau drepturi pentru formate grele ca The Voice și mai atrag și câteva vedete în ograda lor, au rupt in gură și Pro Tv, și Antena, și tot neamul lor de la maimuță încoace.
  • An An
    @Dacris... La KanalD prezenta Dana Razboiu, nu la Prima... Icon pentu jurnalul Prima era clar Cristina Topescu, care din pacate nu mai este...
  • Adi Adi
    Când o sa vadă Berecleanu cu ce amatori trebuie sa lucreze se va lua cu mâinile de cap! Nu stiu dacă mai produce clinica, dacă se mai caută bisturiul si dacă vine pentru bani, dar o așteaptă un haos de nedescris.

Trimite un comentariu

sus