Skip to main content

SKiN MedSpa - cele mai noi tehnologii medicale și estetice

 
SKiN MedSpa - cele mai noi tehnologii medicale și estetice

Paginademedia Database. La SKiN MedSpa este vorba doar despre TINE: despre cum poți să arăți mai bine, să te simți mai bine în pielea ta, să scapi de povara complexelor și a nesiguranței mult mai ușor, mai repede și cu mai puțin efort decât ai crede.

Clinica SKiN MedSpa din București există pentru a-ți pune la dispoziție cele mai noi tehnologii medicale și estetice de înfrumusețare, tratamente faciale și de remodelare corporală, sigure pentru sănătatea ta, care dau rezultate reale, vizibile.

Publicitate

Ești pe mâni bune la SKiN MedSpa deoarece vei fi în grija terapeuților și medicilor noștri, specialiști în dermatologie și chirurgie plastică estetică, care știu ce ți se potrivește și care sunt instruiți în permanență și evaluați periodic pentru a ne asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii și de cea mai bună expertiză.

La SKiN MedSpa poți beneficia de:

Tratamente faciale de microneedling, dermaplaning, rejuvenare facială, peeling cu Demapen, mezoterapie fracționată, peeling chimic medical, peeling cavitațional, tratamente de curățare, tratament pentru acnee, pete pigmentare, sau cuperoză cu JetPeel, microdermabraziune, eliminarea bărbiei duble fără bisturiu, electroporație, tratament riduri fără toxină botulinică etc.

Tratamente dermatologice: blefaroplastie fără bisturiu, peeling cu TCA, fenol, tratament de microneedling cu Dermapen™, tratamente cu Venus Viva™ (standardul de aur în radiofrecvența nanofracționată), foarte eficient în caz de cuperoză, rozacee, pete roșii sau maronii de pe față, riduri fine și imperfecțiuni, cicatrici, hiperpigmentarea pielii și vergeturi; tratament acnee, ștergerea urmelor post acneice cu peeling Jessner, tratamente complete pentru cicatrici si tratamente cu laserul medical Fotona pentru: acnee, cicatrici post acneice, rejuvenarea pielii îmbătrânite, riduri, linii fine, pori dilatați, pete pigmentare, pistrui, leziuni vasculare faciale, melasma, rozacee, cuperoză, tumori cutanate benigne, angioame, venectazii, telangiectazii, onicomicoze, hiperhidroză, îndepărtarea tatuajelor.

Injectări: lifting facial lichid, mărire buze cu acid hialuronic, eliminare riduri cu toxină botulinică, tratament cearcăne și linii fine de sub ochi, mezoterapie injectabilă, tratament transpirație excesivă cu toxină botulinică, rinoplastie fără bisturiu, mărire și ridicare pomeți cu acid hialuronic, contur mandibular și umplere riduri cu acid hialuronic, biorevitalizare de ultimă generație, tratament cu toxină botulinică pentru corectarea zâmbetului gingival.

Tratamente de remodelare corporală precum: lipoliza injectabilă, cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime nedorite realizat de UltraShape V3, tratamente pentru celulită, remodelare corporală și tonifiere cu LPG® Cellu M6 Alliance, atât de sigure încât pot fi efectuate inclusiv de către femeile însărcinate sau care alăptează, liposucție fără intervenție chirurgicală, realizată fie cu ajutorul dispozitivului Vanquish ME™, fie prin criolipoliza cu 4 aplicatori CoolTech, tratamente pentru pielea lăsată, grăsime și celulită cu cel mai performant dispozitiv de radiofrecvență medicală, Venus Legacy™, tratament anticelulitic cu unde de șoc, colonhidroterapie, drenaj limfatic, dar și remodelarea și tonifierea brațelor.

Epilare definitivă. La SKiN MedSpa poți alege între trei lasere Premium de epilare progresiv definitivă: PrimeLase, cel mai puternic și mai performant dispozitiv de epilare laser din piață, de până la 10 ori mai puternic față de laserele obișnuite, care înseamnă că epilarea se face mult mai rapid și necesită mai puține ședințe, laserul medical Fotona care, datorită pulsaților de energie scăzută FRAC3®, este extrem de eficient și pe părul blond și fin, dar și pe părul afro și pielea închisă la culoare și laserul diodă Elysion Pro, la fel de eficient, nedureros și pentru care oferim garanția rezultatelor obținute pe termen lung. Nu ne crezi? Programează-te la o ședință de test gratuită!

Deoarece prețul este important, în clinica noastră te poți bucura de programe personalizate, care dau rezultate vizibile cu minim de efort și timp implicat, la prețuri prietenoase.

Convinge-te și intră pe site să vezi ofertele noastre de preț! Urmărește-ne pe www.skinmedpa.ro!

Te așteptăm să ne vizitezi de luni până duminică, în intervalul 09 - 21 în Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, etaj 1, București! Sună-ne înainte la ️0729.740 704 sau scrie-ne un mesaj pe WhatsApp pentru a te programa pentru o evaluare facială și corporală gratuită.

Și, nu uita, la SKiN MedSpa lumea noastră ești TU!

GALERIE FOTO.

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu