Skip to main content

TikTok, parteneriat cu Sony Music. Mai multe melodii pentru creatori

 
TikTok, parteneriat cu Sony Music. Mai multe melodii pentru creatori
Foto: Pexels

TikTok a anunțat un parteneriat oficial cu Sony Music. Îi va ajuta pe creatorii de conținut cu mai multe melodii, notează socialmediatoday.com.

Utilizatorii TikTok puteau folosi multe piese ale artiștilor favoriți și până acum, dar playlist-ul a devenit și mai bogat odată cu noul parteneriat dintre TikTok și Sony Music.

Publicitate

În ciuda noii oferte, există însă câteva „restricții” în ceea ce privește utilizarea pieselor muzicale. În luna mai, TikTok și-a actualizat regulile referitoare la utilizarea comercială a melodiilor populare, ceea ce a împiedicat conturile oficiale ale brandurilor să folosească piese populare în clipurile lor.

S-a creat o „Bibliotecă muzicălă” în care brand-urile verificate pot selecta o serie de piese muzicală. TikTok are un sistem pentru a identifica profilul brandului și îl oprește în a utiliza piesele comerciale.

TikTok, despre noul parteneriat cu Sony Music, via SocialMediaToday:

„Cu această înțelegere, comunitatea creatorilor TikTok va avea acces la clipuri populare din catalogul masiv de hit-uri de la Sony Music, dar și lansări noi ale unor piese pentru a fi utilizate în conținutul lor TikTok.

TikTok și Sony Music vor colabora pentru a sprijini niveluri mai mari de personalizare și creativitate a utilizatorului TikTok pe platformă și vor oferi oportunități noi și orientate spre viitor pentru implicarea fanilor cu artiștii și muzica lor.”

CITEȘTE ȘI: TikTok are partener media în România. Cu cine va colabora pe campanii de advertising?
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu