Skip to main content

Se termină Trăsniţii la Prima TV. După mai bine de 2000 de episoade

 
Toni Ionescu
Toni Ionescu

Serialul Trăsniţii va avea ultimul sezon la Prima TV. Cel cu numărul 34. Oficialii postului au confirmat informaţia pentru Paginademedia.ro. "Acesta va fi ultimul sezon", au punctat oficialii Prima TV.

Publicitate

Confirmarea Prima TV pentru Paginademedia.ro vine după ce ideea legată de sfârşitul serialului a fost expusă public de unul dintre actori, Toni Ionescu, care îl interpretează pe Mârlanu, chiar pe canalul lui de Youtube.

Toni a discutat într-un live cu actorul Cătălin Delca, iar fanii l-au întrebat de viitorul serialului. Ionescu a spus că acesta este ultimul sezon, iar ultima zi de filmare a fost pe 4 noiembrie.

Toni Ionescu, despre serialul Trăsniţii:

„Se pare că se termină cu Trăsniţii, ăsta va fi ultimul sezon. Mai mult ca sigur ăsta e ultimul sezon. S-ar putea să facem altceva în loc de asta, dar nu se ştie sigur. Deocamdată totul e în aer aşa, dar se pare că serialul se termină.

Azi (n.r. 4 noiembrie) a fost ultima zi de filmări. Orice început are şi un sfârşit.”

De asemenea, Toni a vorbit şi despre ce îşi propun noii patroni de la Prima TV:

„Deocamdată nu s-a stabilit o schemă de programe. Nu ştim ce se va întâmpla. Ce e clar e că vom avea transmisii de fotbal pe Prima, care erau până acum pe Look TV. Deci pe asta se axează postul, în general. Se vor axa pe sport, în principiu pe fotbal.

Ce ştiu sigur e că bucătarul Horia Vîrlan va avea o emisiune, dar în rest nu se ştie absolut nimic.”

Trăsniţii a numărat peste 2.000 de episoade şi a intrat în Cartea Recordurilor în urmă cu cinci ani. Sitcomul produs de Prima TV a primit din partea Guinness Book distincţia de cel mai lung sitcom din lume, reuşind să depăşească animaţia „The Simpsons”.

Pe TV până în decembrie

Un alt actor din serial şi, tototadată, producătorul sitcomului, Grig Chiroiu, a declarat pentru Paginademedia.ro că sunt filmate episoade până în decembrie, lună la sfârşitul căreia se termină, oficial, sezonul Trăsniţii.

El a lăsat să se înţeleagă că serialul ar putea continua, dacă nu la Prima TV, "în altă parte."

CITEŞTE ŞI: Trăsniţi de 32 de sezoane. În curând începe sezonul cu numărul 33

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Ies emisiunile lui Horia Vîrlan, intră Trăsniţii. Serialul de comedie revine cu un nou sezon, la altă oră

CITEŞTE ŞI: Toni Ionescu, alias Mârlanu', revine în serialul Trăsniţii de la Prima TV

CITEŞTE ŞI: Serialul Trăsniţii de pe Prima TV a ajuns la episodul cu numărul 1.500

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • G.M. G.M.
    dl patron
    dacă mă citiți
    iubesc prima tv
    - readuceți iubiri secrete
    - revitalizați focus
    - puneți noaptea sunset beach - un serial grozav, pe care încă îl aveți în arhive. noaptea decât să dați reluări prindeți un alt segment de public.
    - țineți cu dinții de epic show
    - încercați să stabiliți câteva 'trademarkuri' ale prima tv
    succeeeeeessssss!
  • B.A.M B.A.M
    Ce fel de strategie de relansare a unui post TV e acea de a distruge valorile emblemă ale acestuia? Mai ales că erau printre serialele cu audiență pentru Prima TV , în această perioadă de negură, care au asigurat supraviețuirea postului. Deci trebuie să fie foarte bun serialul, dacă Prima TV nu a fost încă rasă de pe piața media...
    E foarte trist...
    Dacă s-a ajuns aici, vor urma în ritmul ăsta și Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame!
    Ca să nu mai spun că nu e primul serial făcut praf numai așa "de drag"... A mai fost distrus și "La TV" sau "Iubiri secrete".
    Iar partea cea mai tristă e că nu proprietarii postului au distrus DIRECT serialul, ci venirea lui Dragoș Pătratru de la "Starea Nației", prin care li s-au furat intervalul cheie de difuzare în care lumea se uita la ei (22-23).
    Adică nimeni sau prea puțini se uitau la ei, în loc să se uite la știri. Să fim serioși!
    Eu nici acum nu înțeleg ce caută Pătraru la Prima Tv dar no, contează și pilele uneori.
    Ce să faci?!
    Dacă atât îi duc capul pe noii proprietari, nouă fanilor nu ne rămâne decât să vedem la ce post concurent vor fugi...
    Căci vedetele serialului nu sunt niște anonimi. Spre exemplu, Raluca Guliscov (TEO) a făcut scenete la revelioanele lui Negru de la Antena 1, deși era vedetă oficială Prima TV...
    Ca să nu mai spun că serialul e de Cartea Recordurilor! Cât de amețit să fii să-ți distrugi în mod voit lucrurile cu care poți defila???
    Așa că, dacă vreun șef de la Prima va vedea asta, să se gândească de două ori înainte de a omorî unele dintre cele mai vii lucruri din post...
  • daniel daniel
    un soi de reintoarcere in nato ar fi bun. cred ca Trasnitii sunt reprezentativi pt Prima, iar anularea showului fara sa.i dea o sansa ar fi o prostie.
  • Georgel Georgel
    De departe cel mai prost serial de oriunde. Iar cei ce spuneti "am crescut cu acest serial; erau amuzanti la inceput..." ... Nu, doar v-ati maturizat voi. Atunci aveati 6 ani, d'aia radeati la glumele lor.
  • Roberto Roberto
    Avea audiente spre zero, normal ca era timpul sa se termine cu acest serial.
    Dar nu m-as mira sa vedem cativa dintre actori pe la Pro TV, la Las Fierbinti.
  • RzV RzV
    Un serial demn de cartea recordurilor. Multi am crescut cu ei si era logic ca la un moment dat o sa vina si sfarsitul, orice se va sfarsi. Dar consider ca inca mai puteau duce pe piata. Scaderea lor in audiente a fost cauzata si de problemele de la PrimaTv, buget foarte mic si scenariu a trebuit restrans si automat nu puteai crea continut ce sa se mentina pe piata. Multi au evitat sa se mai uite si din motivul ca Prima nu era HD. Speram ca acum cu noua conducere ce dispune de bani se putea aloca un buget mai mare pentru serial si automat se puteau gandi scenarii mai bune, alte subiecte si poate s-ar fi revitalizat putin. Cand mergi pe aceleasi subiecte tot cu politica e greu sa mai prinzi la public. Sunt acolo niste actori foarte buni care inca mai au un cuvant de spus si sper sa continuie in alte productii.
  • Neacsu Neacsu
    La început serialul S-a numit Trăsniți in NATO .De ce ați schimbat numele ?!
  • Constantin cozma Constantin cozma
    să sperăm că vor mai face un serial.
    eu am copilărit cu acest serial dar în ultimii ani nu mai aveau haz
  • jk jk
    Era si cazul.A fost minunat dar ultimele sezoane au fost praf.In contrast cu cele de pe vremuri
  • Iuli Iuli
    Era și cazul să se termine. Un serial obosit și de mult fără haz, sincer. Nu mai sunt ce au fost odată.
    De când apare berecleanca la focus?
  • Hocus Hocus
    Era de așteptat. Un serial foarte bun la vremea lui, până să fie detronat de Las Fierbinți. Mult succes actorilor în continuare.
  • mile mile
    bravo, suntem si noi cu ceva bun in cartea recordurilor

Trimite un comentariu

sus