Skip to main content

VIDEO. Ies emisiunile lui Horia Vîrlan, intră Trăsniții. Serialul de comedie revine cu un nou sezon, la altă oră

 
VIDEO. Ies emisiunile lui Horia Vîrlan, intră Trăsniții. Serialul de comedie revine cu un nou sezon, la altă oră
Toni Ionescu

VIDEO. Serialul „Trăsniții” revine cu un nou sezon la Prima TV. În premieră, din acest sezon, producția va fi programată la altă oră, mult mai devreme decât până acum. 

Mârlanu, Pupăză și Chiorete se văd într-un nou sezon Trăsniții luni, 9 septembrie, de la ora 19:30

Publicitate

Până acum, serialul era programat după ora 22:00. După ce emisiunea Starea Nației, cu Dragoș Pătraru, a intrat în grila Prima TV, Trăsniții au fost mutați spre miezul nopții

În ultimii ani, de la 19:30, era programată emisiunea lui Horia Vîrlan - Mama mea gătește mai bine. 

Tronsonul de la 19:30 a rămas liber în această toamnă. Horia Vîrlan nu va avea emisiunea în această toamnă. Realizatorul de show-uri culinare a decis să ia o pauză de la TV, după cum Paginademedia.ro a relatat, AICI.

Tomna trecută s-au produs mai multe schimbări în distribuția serialului:

A revenit Toni Ionescu, interpretul personajului Mârlanu', după aproximativ trei ani de absență. Tot atunci au plecat alți trei actori: Cătălin Marin, Constantin Zamfirescu și Lavinia Stoica. 

Citește și:

VIDEO. Promo-ul noului sezon

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • ***! acest serial trasnitii! o dejectie umana! se behaie! partaie! stramba! etc! si toate celelalte prostii de ale lor! trebuie sa fii trasnit! ca ei! ca sa urmaresti asa ceva! nu se merita! e degeaba! serialul asta! pana si serialul la bloc! care era pe pro tv! mergea mai bine! decat serialul trasnitii! de pe prima tv! dar da! astazi merg doar astfel de porcarii la tv! cu cocalari! pitipoance! ***! ***! etc!
  • ce *** de serial... asta si cu la bloc, *** cu umor grobian si dame de consumatie costumate sumar si machiate strident...

Trimite un comentariu