Skip to main content

VIDEO. Ies emisiunile lui Horia Vîrlan, intră Trăsniţii. Serialul de comedie revine cu un nou sezon, la altă oră

 
Toni Ionescu
Toni Ionescu

VIDEO. Serialul „Trăsniţii” revine cu un nou sezon la Prima TV. În premieră, din acest sezon, producţia va fi programată la altă oră, mult mai devreme decât până acum.

Publicitate

Mârlanu, Pupăză şi Chiorete se văd într-un nou sezon Trăsniţii luni, 9 septembrie, de la ora 19:30.

Până acum, serialul era programat după ora 22:00. După ce emisiunea Starea Naţiei, cu Dragoş Pătraru, a intrat în grila Prima TV, Trăsniţii au fost mutaţi spre miezul nopţii.

În ultimii ani, de la 19:30, era programată emisiunea lui Horia Vîrlan - Mama mea găteşte mai bine.

Tronsonul de la 19:30 a rămas liber în această toamnă. Horia Vîrlan nu va avea emisiunea în această toamnă. Realizatorul de show-uri culinare a decis să ia o pauză de la TV, după cum Paginademedia.ro a relatat, AICI.

Tomna trecută s-au produs mai multe schimbări în distribuţia serialului:

A revenit Toni Ionescu, interpretul personajului Mârlanu', după aproximativ trei ani de absenţă. Tot atunci au plecat alţi trei actori: Cătălin Marin, Constantin Zamfirescu şi Lavinia Stoica.

Citeşte şi:

VIDEO. Promo-ul noului sezon

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    ***! acest serial trasnitii! o dejectie umana! se behaie! partaie! stramba! etc! si toate celelalte prostii de ale lor! trebuie sa fii trasnit! ca ei! ca sa urmaresti asa ceva! nu se merita! e degeaba! serialul asta! pana si serialul la bloc! care era pe pro tv! mergea mai bine! decat serialul trasnitii! de pe prima tv! dar da! astazi merg doar astfel de porcarii la tv! cu cocalari! pitipoance! ***! ***! etc!
  • didi didi
    ce *** de serial... asta si cu la bloc, *** cu umor grobian si dame de consumatie costumate sumar si machiate strident...
  • mile mile
    e o ora mai buna , ma bucur ca revin

Trimite un comentariu

sus