Skip to main content

Un an de Netflix gratis. Vodafone vine cu o ofertă de Sărbători

 
Un an de Netflix gratis. Vodafone vine cu o ofertă de Sărbători
Foto: Pexels

Vodafone pune la bătaie un abonament Netflix, gratuit, timp de un an. Compania vine cu o ofertă de Sărbători. Cei care cumpără pachetul Vodafone ONE vor primi automat un abonament la Netflix pe un an. 

Promoția a început ieri și este valabilă până în ianuarie 2021, spun reprezentanții companiei.

Publicitate

De asemenea, prin parteneriatul dintre Vodafone și Netflix, aplicația va fi integrată în platforma Vodafone TV, care a fost lansată în septembrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Filmele și serialele se pot urmări și în format 4K, prin intermediul Mediabox-ului lansat de Vodafone.

Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România:

„Sărbătorile de iarnă reprezintă un moment de tihnă, de reflecţie, de reconectare cu cei dragi, cu atât mai necesar cu cât traversăm o criză medicală şi socială fără precedent în istoria recentă a omenirii.

Prin tot ceea ce am întreprins în aceste luni dificile pentru noi toţi, fie că a fost vorba de platforma de conţinut Împreună mai puternici, fie că a fost vorba de proiecte în sprijinul educaţiei prin campania Şcoala din valiză, am avut în vedere ca dincolo de serviciile de telecomunicaţii de calitate să le oferim clienţilor nostri produse şi oferte relevante pentru ei.

Acum în prag de sărbători, le punem la dispoziție cea mai extinsă ofertă de conținut Live și on-demand de care să se bucure, alături de cei dragi, în siguranța propriului căminşi apreciind ceea ce sărbătorile de iarnă ar fi ideal să poată aduce fiecăruia dintre noi, indiferent de contextul în care ne aflăm: gratitudine, generozitate şi speranţa de mai bine.” 


CITEȘTE ȘI: VIDEO. Vodafone, nou serviciu TV: Poți pune pauză show-urilor live. Reclame noi, cu Costi Diță - Giani din Las Fierbinți, Dan Petrescu și Monica Bârlădeanu


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu