Skip to main content

Serialele turceşti de la Kanal D, printre cele mai căutate titluri pe Google. Alte seriale căutate de români, în 2020

 
Serialele turceşti de la Kanal D, printre cele mai căutate titluri pe Google. Alte seriale căutate de români, în 2020

Serialele turceşti de la Kanal D au stârnit curiozităţi. Mă numesc Zuleyha, Dragoste şi Secrete, Nemilosul Istanbul şi Gulperi se numără printre cele mai căutate seriale pe Google, anul acesta, în România.

Publicitate

Cu toate acestea, pe primul loc în topul căutărilor este celebra serie de la Netflix, La Casa de Papel, arată datele Google.

Românii au mai căutat detalii şi despre alte producţii: cele mai multe se găsesc pe Netflix.


Topul căutărilor pe Google, la capitolul seriale, pe Paginadeseriale.ro


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Fara suparare pentru cum ne fac turci in ultimele zile as inchide postul , inpachetat bine de tot si trimis in Turcia lui Erdogan , FARA DISCRIMINARE , trebuia un Stefan cel Mare sau un Vlad Tepes acum nu stiu cat a gresit Coltescu dar ce fac turci acum este de ....................
  • Cris Cris
    Ia uite",***" cauta seriale cu *** si ciubuce.In locul vostru,nesimtitilor,as lua atitudine si as boicota orice produs turcesc adus in ROMANIA.Dar cum romanilor(celor),le place sa *** ciubucul turcesc,nu *** vad vreunul sa protesteze de ce li sa intampla altor romani,din cauza otomanilor.Sunteti niste lasi,***,*** ***.Nici pe facebucii turcilor nu reactionati.VORBA AIA....SUNTETI DE TOT ***.
  • Mile Mile
    Păi dacă le plac manele nu

Trimite un comentariu

sus