Skip to main content

„Taticool” Dan Cruceru nu va mai prezenta Survivor la Kanal D: „Familia mea are nevoie de mine”

 
Foto | Facebook - Dan Cruceru
Foto | Facebook - Dan Cruceru

Survivor rămâne fără prezentator. „Taticool” Dan Cruceru nu va mai fi gazda sezonului doi, potrivit unui anunţ pe Facebook.

Publicitate

La începutul anului acesta revenea în televiziune, pentru emisiunea de la Kanal D, după o pauză de câţiva ani.

Cruceru şi-a motivat decizia astfel:

„Închei povestea Survivor aici. E cel mai bine aşa, mai ales pentru mine (...) Taticool şi Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezenţa mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Familia mea are şi ea nevoie de mine. Aproape şase luni fără ei a fost un obstacol greu de depăşit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”, a scris acesta.

Dan Cruceru este blogger şi fost realizator Acasă TV şi Prima TV. A plecat de pe sticlă în 2014, iar ultimul proiect de care s-a ocupat a fost Poveştiri Adevărate la postul Acasă TV.

A plecat de pe sticlă în 2014, iar ultimul proiect de care s-a ocupat a fost Poveştiri Adevărate la postul Acasă TV.

El a fost reporter politic-economic la Departamentul de Ştiri al Prima TV din 2004. După patru ani de teren, în 2008, Dan Cruceru a ajuns şef al secţiei Politic-Economic.

Din septembrie 2009 a devenit prezentator la „Focus Monden”, tot la Prima TV.

El a fondat, în 2015, bloggul de parenting taticool.eu.


Postarea lui Dan CruceruSurvivor, după trei sezoane de Exatlon


Reamintim că la începutul acestui an Kanal D a readus Survivor pe TV, show ce mai fusese produs de Pro TV în 2016. Mutarea postului Dogan venea după trei sezoane de Exatlon, un show bine primit de public la primul sezon. Show-ul şi-a mai pierdut din popularitate în sezoanele doi şi trei.

Practic, Survivor a fost continuatorul Exatlon.

Survivor a fost filmat tot în Republica Dominicană, cu acelaşi producător ca Exatlon, Acun Medya.

Primul sezon Survivor a fost câştigat de Elena Ionescu, fosta solistă Mandinga.


Lista completă a „faimoşilor” din sezonul doi


Kanal D anunţat lista vedelor care vor intra în sezonul doi Survivor. Printre acestea regăsim nume ca manelistul Jador, Costi Ioniţă, Cătălin Moroşanu, Alexandra Stan sau cântăreaţa Amna.


Lista completă, AICI


Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Craciunescu Craciunescu
  cosmin cernat cel expirat

  Antenuta cea expirata. Zero barat de Craciun. Nu comentezi acolo postac ?
 • Victor Victor
  Nu va mai legați de Cosmin sau de Dan ca prezentatori ci uitați-va ce oameni au adus ca participanți “ FAIMOȘI” Sincer? Mie mi se par de tot ***-ul Oameni care au trăit numai din banii grei primiți de la diverse emisiuni! Nicidecum prin munca lor! KanalD a devenit o sursa de profit pentru mulți care habar nu au ce este munca adevarata! Prefera sa căpușeze diverse emisiuni sau posturi de televiziune făcând practic mai nimic! Halal oameni!
 • Fane Fane
  Să trăiască soția care l-a băgat pe sticlă. De fapt l-a băgat pe gât turcilor. Cum cine e soția?! E adevărat că zici că-i mama lui, dar doamna fostă fâs politician, e acum mare sculă în CNA.
 • Adelin Adelin
  @Iuli
  Poate că Dan Cruceru va face schimb cu Cosmin Cernat ca prezentatori. Adică Dan să fie la FanArena și Cosmin la Survivor. Mi se pare o schimbare relevantă.
 • mile mile
  cosmin cernat cel expirat
 • Iuli Iuli
  De ce nu spune că a fost înlocuit de Cosmin Cernat? Toți când pleacă din tv spun “mă implic în planul familiar sau iau o pauză”
  Familia nu depinde doar de “stăm unul cu celălalt” depinde și de bani! Câți părinți din România sunt plecați în străinătate pentru a le oferi un viitor copiilor? Să fim serioși, a fost pus pe liber de Kanal D și a împachetat un comunicat frumos pentru ambele părți.
 • Miu Miu Miu Miu
  Si atunci mai ramane la Kanal D?
 • An An
  Cum sa revina Cernat, daca e sezonul 2... Primul sezon a fost Cruceru... Exatlon e alt format...
  Pe Pro tv cand a fost, prezenta Bucurenci... Ar putea sa il coopteze si aici...
 • Adi Adi
  Nici familia Surviver nu mai avea nevoie de el. Nu stiu cum a fost ales, dar sigur a fost o cauza a audientelor mai slabe.
 • Mario Mario
  Revine Cosmin Cernat?
  Ar fi ok dar nu-mi place de el se balbaie cam des,uneori încurcă numele concurenților
 • Specialistu Specialistu
  Dati audientele din a treia zi de Craciun si pe cele de aseara sa vedem ce a facut Poftiti la circ

Trimite un comentariu

sus