Skip to main content

Faţă nouă la Realitatea Plus, pentru ştirile matinale din weekend. A trecut şi pe la Profit TV sau N24

 
Faţă nouă la Realitatea Plus, pentru ştirile matinale din weekend. A trecut şi pe la Profit TV sau N24

Realitatea Plus are o nouă prezentatoare, pentru ştirile matinale din weekend. Este vorba despre Dana Macsim, care a lucrat la posturi precum Profit TV (în ultimii doi ani), Money Channel sau N24.

Publicitate

La Realitatea Plus, Macsim prezintă ştirile de sâmbătă şi duminică, de la ora 7:00 la ora 11:00.

A lucrat la Profit TV până la 1 decembrie, când a şi încheiat colaborarea. Imediat, Dana Macsim s-a alăturat postului Realitatea Plus, despre care a spus:

„Eu mi-am dorit mult Realitatea TV, de când s-a lansat, fiind primul post de ştiri din România. Nu s-au aliniat planetele până acum. Am văzut şi multe schimbări la Realitatea TV, unde am şi mulţi foşti colegi.

Am rămas cu o sensibilitate legată de Realitatea TV, indiferent cât de multe furtuni au trecut peste acest post. Sunt foarte fericită că am găsit o echipă extraordinară”, a declarat prezentatoarea pentru Paginademedia.ro.

Carte de vizită

A intrat în presă în 1998, iar timp de zece ani a fost corespondent local. Dana Macsim a lucrat la posturi precum Naţional TV (2004-2005), N24 Plus (2005-2009), The Money Channel (2012) şi Profit TV (2018-2020), potrivit profilului său de LikedIn.

Este profesor de limba română şi limba franceză.

Claudiu Popa a părăsit Realitatea Plus

Nu este singura schimbare care s-a produs în ultima vreme la Realitatea Plus. Realizatorul Claudiu Popa s-a despărţit de Realitatea Plus, după zece ani. Ieri a prezentat ultimul jurnal la postul de ştiri.

De asemenea, la finalul lui octombrie, Bogdan Gamaleţ ş-a întors la Realitatea TV pentru a treia oară.


Citeşte şi: Claudiu Popa s-a despărţit de Realitatea. Ieri a prezentat ultimul jurnal


Citeşte şi: Bogdan Gamaleţ, la Realitatea TV. A treia oară. Ce va face?


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    eu mai aveam de recuperat vreo 600 de lei de prin 2010 dupa ce am plecat de la realitatea. am verificat ulterior la revisal si erau luni in care nu platisera nimic la stat pe contractele alea care oricum erau pe salariul minim pe economie... sa isi ia medicamente de cancer din banii aia si catalin popa şi blebea si toti desteptii care faceau pe "menegerii" pe banii lui vantu.

Trimite un comentariu

sus