Skip to main content

Program de sărbători la Eurosport. Meciuri din Anglia, sporturi de iarnă şi tenis

 
Foto: Eurosport
Foto: Eurosport

Eurosport a pregătit multe transmisiuni pe final de an, de Crăciun şi Anul Nou, dar şi în ianuarie. Postul de sport deţinut de Discovery va difuza fotbal din Premier League, sporturi de iarnă, tenis masculin din circuitul ATP şi Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

Publicitate

Ce va transmite Eurosport în perioada următoare?

Fotbal - Premier League

Campionatul englez de fotbal nu ia pauză de Crăciun şi Anul Nou. Vor avea loc tradiţionalele etape de Boxing Day (26 decembrie) şi cea de pe 1 ianuarie, din prima zi din 2021. Începând cu 26 decembrie şi până pe 4 ianuarie Eurosport va difuza 24 de meciuri în direct, printre care şi derby-ul londonez dintre Arsenal şi Chelsea, din 26 decembrie.

La început de ianuarie postul de sport va transmite şi Cupa Anglei (FA Cup), începând cu turul al treilea al competiţiei. De asemenea, va difuza în perioada următoare şi numeroase ediţii ale Premier League Show.

Sporturi de iarnă - Sărituri cu schiurile, biatlon sau schi fond

În preajma Anului Nou va debuta o nouă ediţie a Turneului Celor Patru Trambuline, la sărituri cu schiurile. Toate etapele vor fi transmise pe canalele Eurosport. Competiţia începe la Oberstdorf şi continuă la Garmisch-Partenkirchen (31 decembrie şi 1 ianuarie), apoi trece în Austria pentru etapele de la Innsbruck (2-3 ianuarie) şi Bischofshofen (5-6 ianuarie).

La schi alpin au loc etape înainte şi după Anul Nou. Băieţii participă în probele de viteză de la Bormio pe 28 şi 29 decembrie, în timp ce fetele schiază în probele tehnice la Semmering în aceleaşi zile. Apoi, pe 3 şi 6 ianuarie, au loc probele de slalom de la Zagreb.

Biatlonul revine în prima parte din 2021. Cu probele masculine şi feminine de la Oberhof şi Antholz, unde se vor desfăşura trei etape consecutive de Cupă Mondială (8-23 ianuarie).

Vor fi, de asemenea, şi competiţii de schi fond şi combinată de nordică sau sărituri cu schiurile odată cu încheierea Turneului Celor Patru Trambuline. Urmează apoi în februarie Campionatele Mondiale de schi nordic, care vor fi difuzate pe cele două canele Eurosport, dar şi pe Eurosport Player.

Tenis - Australian Open şi turnee ATP

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem din 2021, va începe ceva mai târziu decât se desfăşura de obicei. Cei mai importanţi jucători din lume vor participa la turneul australian, care va avea loc între 8 şi 21 februarie. Competiţia va difuzată pe canalele Eurosport şi pe Eurosport Player.

Circuitul masculin ATP Tour revine pe Eurosport 2 în luna ianuarie. Se vor transmite turneele ATP 250, competiţiile organziate de Australian Open, dar şi ATP Cup.

CITEŞTE ŞI: Documentar despre Maradona, pe Eurosport. Va fi difuzat de mai multe ori

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Eu voi renunta la televizor daca nu vor mai difuza darts la Eurosport !
  • Adi Adi
    Cu siguranță, pentru biatlon, sunt dispus sa plătesc ca sa nu-mi lipsească Eurosport. Si curling.
  • Specialistu Specialistu
    Dati si audientele de aseara din prime time,va rugam, cum ati dat si ieri

Trimite un comentariu

sus