Skip to main content

Vrei să primeşti mesaje de la vedete ca Andra Gogan, Whats Up, Bibi sau Ghiţă Ciobanul? Platforma prin care îţi "comanzi" dedicaţia

 
Vrei să primeşti mesaje de la vedete ca Andra Gogan, Whats Up, Bibi sau Ghiţă Ciobanul? Platforma prin care îţi "comanzi" dedicaţia

Mesaje persoanlizate de la vedete. Luna decembrie vine şi cu o platformă nouă destinată copiilor (şi numai). Se numeşte Zumeo, iar aici vedetele vor trimite mesaje speciale de Crăciun celor care doresc. Evident, nu gratuit!

Publicitate

Paginademedia.ro a contactat un reprezentant al platformei, care a oferit următoarele explicaţii:

- Vedetele confirmate până acum sunt: Andra Gogan, Whats Up, Bibi, Ghiţă Ciobanu, Radu Ilie, Veta Biriş, Antonio Pican, Arias, Marty Cintron, Rita, Flaviu Buzilă (Hara), Paul Ciuci (Compact)

- Luna decembrie îi este dedicată lui Moş Crăciun, iar copiii sunt în principal destinatarii mesajelor în această lună.



- Platforma va atrage mai multe vedete din ianuarie. Vor fi "nume importante cu mulţi urmăritori pe reţelele sociale" (numele nu pot fi dezvăluite încă).

- Mesajele transmise sunt sub forma unor tarife. Suma de bani "va fi decisă de fiecare vedetă", mai spun reprezentanţii

Cum se comandă un zumeo?

Pentru a comanda un mesaj personalizat, intri pe www.zumeo.ro şi accesezi secţiunea Moş Crăciun sau Celebrităţi. Acolo se poate alege tipul de serviciu pe care doreşti să îl transformi într-un mesaj pentru cineva. Este important să adaugi informaţii cât mai multe despre destinatarul cadoului.

Vedeta va primi solicitarea şi va realiza şi trimite mesajul dorit, în formatul ales. Poate fi un mesaj scris pe pagina de socializare a destinatarului. Sau un mesaj video pe care îl trimite celui care a comandat şi care va ajunge la destinatarul final la momentul potrivit. Poate fi şi o intâlnire virtuală, cu ora şi data stabilite, prin intermediul unei aplicaţii de conferinţă video.

Tibi Marian, fondatorul zumeo.ro:

”Celebrităţile şi fanii acestora simt efectele cauzate de pandemie, iar singura modalitate de comunicare în prezent o reprezintă reţelele de socializare.

Dacă odinioară aveau ocazia să se întâlnească la concerte şi chiar să obţină un autograf sau o fotografie alături de aceştia, în prezent totul se rezumă la un simplu like ori un comentariu pierdut printre multe alte comentarii la postările acestora.

Este însă nevoie de un nou tip de interacţiune, mult mai personal, şi aici intervine zumeo. Unele din cele mai îndrăgite celebrităţi din România vor intra pe platforma zumeo şi vor putea interacţiona cu admiratorii lor în acest nou mod. Putem cataloga zumeo drept noul tip de autograf!”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zf zf
    Ah, acum am vazut ca scria in material cine e fondatorul. Sunt prost.
    Dar nah, m-am blocat la paragraful in care aflu ca Bibi, Antonio si Marty = vedete din Romania. Scuzele mele, exista deja in material informatia.
  • zf zf
    Eu n-am auzit de vedetele astea. Cine e Arias? Cine e Bibi? Cine e Rita?

    Si de ce trebuie sa platesc eu 800 de RON ca sa imi trimita Bibi un mesaj?

    Daca bagau vedete mai cunoscute in ecuatie, gen Smiley, Delia, Andra, poate mai prindeau oameni in plasa, dar asa... pe principiul asta sa ma coopteze si pe mine, ca si eu sunt vedet in cercul meu de 5 prieteni.

    Stie cineva cine e in spatele Zumeo? Fondatorii? Sa stim si noi cine a gandit chestia asta.
  • Mîndruțu Mîndruțu
    Un alt proiect cu care Marean se face de ***-o :)
  • Cosmin Cosmin
    Pai nu e niciuna vedeta.

    Cat de ridicol?!
  • Didi Didi
    Nu, nu vreau.
  • Mihai Mihai
    Numai vedete. La fel de vedete ca femeia de serviciu care canta la matura.

Trimite un comentariu

sus