Skip to main content

Revelion ca-n 2000 la TVR, cu Vacanţa Mare şi foşti Divertis. Garcea, Leana şi Costel, în noaptea dintre ani. Toni Grecu şi echipa, pe 30

 
Revelion ca-n 2000 la TVR, cu Vacanţa Mare şi foşti Divertis. Garcea, Leana şi Costel, în noaptea dintre ani. Toni Grecu şi echipa, pe 30

Program stufos de Revelion, la TVR. Postul public „reînvie” câteva dintre numele care făceau audienţe mari odinioară: Vacanţa Mare (Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu), dar şi o parte din trupa Divertis - Toni Grecu, Joso sau Serviciul Român de Comedie - Cosmin Natanticu, Catalin Neamţu, Tetelu.

Publicitate

Echipa lui Toni Grecu va avea program pe 30 decembrie, în timp ce noaptea de Revelion e rezervată celor de la Vacanţa Mare şi finalei Vedeta Populară (în prima parte a serii). De asemnea, în primele ore ale noului an se va auzi muzică de petrecere.

Pe de altă parte, la TVR 2 se văd momente de umor (cu Corina Dănilă, Dragoş Huluba şi Florin Piersic, Ion Dichiseanu şi Horaţiu Mălăele, printre alte nume), va fi Revelionul lui Fuego (Fuegovelion), iar după ora 00:00 va cânta Taraful de la Clejani.


EXCLUSIV. Cât costă Revelionul TVR cu Mugur Mihăescu şi Vacanţa Mare? Câteva zeci de mii de euro. Contractele, detaliat


Programul de Revelion la TVR 1: Leana, Costel şi Garcea

- Gala Premiilor Masca de Aur, cu Toni Grecu, 30 decembrie, ora 21.00

Vor fi premiate cele mai importante, interesante sau comice întâmplări petrecute în ţară şi în lume în 2020, un an atipic din toate punctele de vedere. Alături de Toni Grecu vor fi Monica Anghel, Jojo - Cătălina Grama, Cătălin Neamţu, Cosmin Natanticu, Claudiu Maier, Andreea Doinea, Darie Valentin, Cătălin Căţoiu – Ţeavă şi Dragoş Muşat - Tetelu.

- Viaţa bate câmpii, 30 decembrie, ora 21.55, cu Jojo, Cosmin Natanticu, Catalin Neamţu, Andreea Doinea, Betty Peter, Claudiu Maier şi Toni Grecu.

- Concert aniversar Beethoven 250, dirijat de Daniel Barenboim, 31 decembrie, ora 11.55

- Guşti! Şi apoi mănânci – cu chef Alex Petricean, miercuri-joi, 13.30

- Vedeta populară - Finala, 31 decembrie, ora 20.40

- Revelion la mine acas’, 31 decembrie, ora 23.00, cu Mugur Mihăescu „Garcea” şi Radu Pietreanu.

- Un Revelion de tot râsul, 1 ianuarie, ora 0.50, cu Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, actriţă a Teatrului Elisabeta din Bucureşti, Cristi Poe, umorist faimos în mediul online, Cristina Strecopitov şi Vlad Gălăţianu, de la „Mondenii”.

- „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!” - Peste două ore de cântece de petrecere (două părţi: de la 02.10 şi de la 03.20). Vor interpreta, printre alţii, Constantin Lătăreţu, Mioara Velicu, Ion Ghiţulescu, Alexandru Mica, Gheorghe Gheorghe, Cristina Turcu Preda, Corina Dragomir, Valentin Grigorescu, Claudia Torop, Lucica Păltineanu, Nicolae Datcu, Andra Matei, Daniel Trifu şi Gheorghiţa Nicolae. Solişti instrumentişti: Georgiana Pană (nai), Theodor Pană (vioară), Marian Pană (vioară), Petrică Pană (vioară), George Udilă (clarinet) şi Nelu Radu (ţambal).

- Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena este în direct de TVR 1, pe 1 ianuarie 2021, la ora 12.15

Programul de Revelion la TVR 2, cu Fuego

- Pe 29, 30 şi 31 decembrie, de la ora 15.00, vor fi spectacole ale „Festivalului de circ de la Monte Carlo” şi „Festivalului Mondial al Circului de Mâine”. Spectacolul „Stelele Circului din Beijing-Legenda lui Mulan” va putea fi dat pe 1 ianuarie, de la ora 10.40.

- Ediţie specială „Nu există nu se poate”, joi, 31 decembrie, cu Virgil Ianţu invitat.

- #ÎMPREUNĂ DE REVELION, de la ora 20:00. Gazdele Corina Dănilă şi Dragoş Huluba au pregătit momente umoristice unice alături de actori cunoscuţi şi îndrăgiţi: Florin Piersic, Ion Dichiseanu, Horaţiu Mălăele şi fiul său, Bogdan Mălăele, Marius Rizea, Mirela Zeţa şi Silviu Debu. Nu vor lipsi momentele de legendă din Arhiva de Aur a TVR alături de Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu, Carmen Stănescu, Jean Constantin.

- De la ora 23.30 începe FUEGOVELION - DIN COLECŢIA DE ANUL NOU!”. Printre invitaţii lui Fuego se numără: Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Lora, alături de care Fuego va lansa un super-duet, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădăţăn, Marcel Pavel, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Gabriel Dorobanţu, Raoul, Laura Lavric, Alesis, Simona Florescu, Petre Geambaşu şi Doina Spătaru.

- vineri, 1 ianuarie, de la 16.30, „Rivale pe gheaţă”

- sâmbătă, 2 ianuarie, de la ora 13:10, „Dragoste fără internet”

- De la ora 20.10, va fi „Sissi, tânăra împărăteasă”, cu Romy Schneider.

Program de Revelion TVR 3

- Concertul „John Williams Live in Vienna” - începe la ora 21.50 şi ţine până la finalul anului

- În primele minute alea lui 2021 începe concertul Rock ING-UPT 100, cu Mircea Baniciu, Călin Pop, Tiberiu Bako, Teodor Pop, Octavian Horvath şi Valentin Potra.

- Dimineaţa, de la 3.00, respectiv 3.55, vor fi momente cu Julie Mayaya şi Horia Brenciu, de pe scena Festivalului de Blues Focsani 2019.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    cand trebuie sa scrii asa: "Magda Chihaia, actriţă a Teatrului Elisabeta din Bucureşti, Cristi Poe, umorist faimos în mediul online, Cristina Strecopitov şi Vlad Gălăţianu, de la „Mondenii”." e clar ca ai invitat niste neica nimeni de care nu a auzit nimeni si atunci trebuie sa dai detalii.

    cel mai tare mi se pare aia cu Cristi Poe...

    -cum, ma? Poe? ca in Edgar Allan Poe?
    -da, dar nu are legatura... si se pronunta P O E, nu P O U, ca in Edgar...
    -dar cine e Poe asta?
    -ei, mai... e un tip celebru in online...
    -celebru la ce?
    -e umorist celebru...
  • Morcoveata Morcoveata
    la cei sub 10 clase rupe

    Exact ca Negrutu tau , ha hahahaa , rupe la cei sub 10 clase
  • Livia Pila Livia Pila
    @Cristi
    Ia vezi tu mai jos in link cum iti explica Garcea ce intelege el prin libertate. Daca cineva ii zice sa poarte masca pentru a fi responsabil fata de ceilalti, el intelege asta ca o ingradire a libertatii. El nu concepe ca libertate totala nu exista, ci exista libertate in limita unor legi, caci nu ai libertatea sa omori pe altii. Libertate totala inseamna anarhie si nu duce la nimic bun. Culmea, turnatorul la securitate vorbeste despre Revolutia din '89!!!

    Raspandirea cu buna stiinta a unui virus care este mortal pentru unii se incadreaza la crima cu premeditare, iar nerespectarea normelor sanitare impuse de specialisti se incadreaza la zadarnicirea combaterii bolilor. Prin simpla participare la un protest impotriva regulilor impuse si prin nerespectarea lor, dupa cum il vezi ca poarta masca la misto, inseamna incalcarea legilor mai sus mentionate. Cam asta ti-a scapat! Faptul ca lui ii ajunsese cutitul la os ca nu ii mergea restaurantul si de aia facea scandal, iar ti-a scapat. Faptul ca entertainmentul facut de el nu a fost niciodata util societatii, si asta ti-a scapat.

    https://youtu.be/Hr0nT1uutpM
  • mile mile
    la cei sub 10 clase rupe
  • cristi cristi
    Livia, poti sa ma ajuti cu un link in care sa vad si eu cum "Garcea" instiga la nerespectarea regulilor? Eu stiu ca el doar cerea guvernului sa se miste, sa ia masuri, sa ajute patronii care au angajati afectati, dar poate nu am fost eu atent.
  • Alfonso Alfonso
    Auzi Livia,tu ce vrei sa vezi de revelion? Expiratii aia de care zici au fost cei mai buni actori ai acelor timpuri,dar daca faci parte din generatia de dupa revolutie te cred ca n ai habar cine au fost acei minunati actori. Spune niste actori buni romani din ziua de azi si in ce filme joaca. ??????????¿????!???????? Esti afon dar te bagi si tu in seama si cei ca tine strica tot cei bun in tara asta.
  • Rokerul Rokerul
    Super o sa fie postacii cei mai slabi

    Si dupa Revelion , iar pica postacii pe 2 cu Pro TV lider dublu , chiar triplu , cei mai slabi antenistii.
    Pe 1 Ianuarie mare film cu The Rock. Rupe tot !
  • JFK JFK
    Traiasca Netflixul!!!
  • Ana Ana
    Cei mai tristi postaci pe aici.

    Ia stati voi pe Tik Tok in noaptea de Revelion sau ascultati Vivaldi si lasati voi oamenii sa se bucure de noaptea de Revelion ,mirobolantilor si minunatilor. Scrieti-i lui Selly sa faca program special pt voi sau stati sa va uitati pe You Tube. Sunt o gramada de oameni in tara asta care se vor uita cu drag. Nu degeaba Rambo si Terminator au reinviat in 2019 sau Beverly Hills sau Saved by the Bell si o gramada de alte remakeuri..pt ca aia au avut succes si oamenii au nevoie sa se uite.

    Asa ca schimbati canalele sau stingeti tvul.
  • Alfonso Alfonso
    Si pe cine vreti sa vedeti de revelion? Pe orban,pe catu sau pe barna? Ce actori buni mai sunt? Sau vreti pe cruduta,bianca dragusanu si pastrama? Asta e noua generatie in care sunt multi afoni,*** si multi care se cred actori.
  • DODO DODO
    oare se va uita cineva la mumiile astea cu umor pentru *** ? poate numai personalul tvr Apoi vrem sa stim cit au inasat astia pentru circul lor
  • Iuli Iuli
    Fac pariu că TVR 2 trece peste TVR 1 ca și în anii trecuți
  • Livia Pila Livia Pila
    Garcea nu mai iese la protest acum cand are stomacul plin? Cand nu ii mergea afacerea instiga la nerespectarea regulilor, acum ca are un ciolan sta cuminte! Nivel intelectual scazut atat pentru actori, cat si pentru conducerea TVR si spectatori. O societate trista.
  • Livia Pila Livia Pila
    Un Revelion al foștilor, al e xpiratilor, pe gustul deja eliminatului Radu Mircea Aurelian. Un Revelion simptomatic pentru nivelul intelectual al numitilor Gradea Doina, Darvariu Eduard, Haralambie Tompea Carla, Neacșu Mircea , Demiterea Andraș Istvan, Shalit Vornicu Smaranda. DNA sa vina sa ii ia!
  • Mile Mile
    Super o sa fie postacii cei mai slabi

Trimite un comentariu

sus