Skip to main content

TVR aduce filme, concerte și emisiuni de Crăciun: Star Wars, Frumoasa și Bestia, dar și emisiunile lui Ianțu, Fuego, Andreea Marin și Iuliana Tudor

 
TVR aduce filme, concerte și emisiuni de Crăciun: Star Wars, Frumoasa și Bestia, dar și emisiunile lui Ianțu, Fuego, Andreea Marin și Iuliana Tudor
Foto: TVR

Televiziunea Națională a pregătit multe programe speciale de Crăciun, dar și în Ajun, pe 23, 26 și 27 decembrie. Sunt filme, emisiuni de divertisment, concerte, dar și emisiuni pentru copii.

Vor fi pelicule clasice ca Războiul stelelor: războiul clonelor, Frumoasa și Bestia sau Asterix şi Obelix, pe TVR 1. De asemenea, în Ajun vor fi ediții speciale ale emisiunilor lui Virgil Ianțu și Andreea Marin, pe TVR 2. 

Publicitate

În A treia zi de Crăciun, tot pe TVR 2, va fi difuzată o ediție a emisiunii Drag de România mea, cu Fuego. 

Paginademedia.ro vă prezintă grilele TVR 1 și TVR 2 pentru Crăciun:

TVR 1:

Miercuri, 23 decembrie:

Ediție specială „Adevăruri despre trecut”, de la 22:00 - Se va spune povestea personajului Moș Gerilă, dar și cum sărbătoreau românii Crăciunul în comunism

Joi, 24 decembrie - Ajunul Crăciunului:

Emisiunea „Alina și picii ei” - În premieră de joi, de la ora 16:15. O emisiune dedicată copiilor și care este moderată de Alina Sorescu, iar alături de ea sunt copiii din trupa ei de muzică „Picii lu’ Soreasca.

Ediție specială „Bine faci, bine găsești”, de la 18:30, cu Dana Deac. Vor fi invitați Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, Dan Perjovschi, Lorita Constantinescu, Adriana și Virgil Scripcariu, Wargha Enayati și Mihai Covaliu.

Programul special de colinde „Nu uita că ești român”. Este prezentat de Iuliana Tudor și se vede în Ajunul Crăciunul de la ora 21:00. Sunt invitați din folclorul românesc și membrii Ansamblului Junii Sibiului.

Comedia romantică „Un trandafir de Crăciun”, de la 23:10.

Vineri, 25 decembrie - Prima zi de Crăciun:

Ediție specială a matinalului „Cu capu-n zori”, de la 07:00. Invitați: Fuego, Stela Enache, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Paula Seling, Narcisa Suciu.

Ediție specială „Universul Credinței”, de la 09:45. Se va transmite în direct Slujba de Crăciun, iar în studioul TVR 1 vor fi Grigore Leșe, Andrei Victor Dochia și Răzvan Bucuroiu.

Tezaur Folcloric, de la 12:00. Telespectatorii vor asculta „Colinda Cerbilor”, care este interpretată de Ioan Bocșa.

Producția „Asterix şi Obelix contra lui Cezar”, de la 14:30.

Programul special de colinde „Nu uita că ești român”, de la 18:25.

Ediție specială „Izolați în România”, de la 19:20, cu Dite Dinesz, realizatoarea seriei documentare.

Filmul „Frumoasa și Bestia”, de la 21:10.

Show special de comedie „Un Crăciun de tot râsul!”, de la 23:15. Cu artiști precum Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, Cristi Poe, Cristina Strecopitov și Vlad Gălăţianu.

Sâmbătă, 26 decembrie - A doua zi de Crăciun:

Filmul „Războiul stelelor: războiul clonelor”, în regia lui Dave Filoni, de la 09:50.

Concertul special al Filarmonicii din Viena - John Williams Live in Vienna, de la 11:40.

Concertul „Silent Night”, de la 21:10. Vor interpreta Orchestra Simfonică Bucureşti şi Big Band-ul Radio, dirijor Andrei Tudor, grupul vocal „Acapella”, corul de copii „Sunetul Muzicii”, precum şi interpreții: Loredana, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Paula Seling, Irina Baianţ, Marcel Pavel, Vlad Miriţă, Andrei Lazăr, Ionuţ Ungureanu şi Aurelian Temişan.

Duminică, 27 decembrie - A treia zi de Crăciun:

Ediția specială Tezaur folcloric „Dă, Doamne, la lume bine!”, de la ora 13.05. Vor fi melodii interpretate de Viorica Flintaşu, Gheorghe Turda, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Mariana Lungu, Aneta Stan, Taraful lui Streaţă din loc. Melineşti, jud. Dolj, Polina Gheorghe, Valeria Arnăutu, Mitriţă Creţu, Angela Săftoiu, Alexandru Pugna, Florentina şi Petre Giurgi, Mirela şi Dani Florea, Maria, Beatrice Băndoiu, Ovidiu Homorodean, Sebastian Stan, Cristian Fodor, Ana Maria Iona Oprişan, Aura Bonchiş.

Ediție specială a Festivalului Naţional de Folclor Ioan Macrea, de la 21:10.


TVR 2:

Joi, 24 decembrie - Ajunul Crăciunului:

Concert aniversar „Povești de iarnă”, cu Paula Seling, de la 15:00.

Ediție specială „Nu există nu se poate”, cu Andreea Marin, de la 18:00.

Ediție specială „Câștigă România!”, de la 19:30. Virgil Ianțu îi care ca invitați pe Lia Bugnar, Ilona Brezoianu și Marius Manole.

Ediție specială „Credo”, de la 20:00. Se va transmite în direct slujba din Ajunul Crăciunului de la Basilica Sfântului Petru de la Vatican, oficiată de Papa Francisc.

Concertul „Dar și har”, de la 22:00. Este susținut de Orchestra Simfonică București, participând totodată și artiștii Andra, Paula Seling, Luminiţa Anghel, Dalma, George Miron și mulți alții.

Vineri, 25 decembrie - Prima zi de Crăciun:

Documentarul „De la Ierusalim la Bethleem”, de la 12:30.

De la 13:00 se va transmite în direct mesajul de binecuvânture al Papei Francisc, din Piața San Pietro din Vatican.

Emisiună specială prezentată de Fuego de la 13:30. Sunt invitați artiști precum Irina Loghin, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Ovidiu Komornyik, Valeria și Traian Ilea, Sanda Ladoși, Margareta Clipa și Vlad Crețu.

Spectacolul „Cirque du Soleil: Amaluna”, de la 15:30.

Filmul „Condurul şi trandafirul: Povestea Cenuşăresei”, de la 16:30.

Ediție specială „Gala umorului”, de la 20:00, cu Corina Dănilă și Dragoș Huluba. Se vor revedea momente de colecție cu Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii.

Spectacolul „Cirque du Soleil: Alegria”, de la 22:00.

Sâmbătă, 26 decembrie - A doua zi de Crăciun:

Ediție specială „Gala Umorului”, de la 13:00. Vor fi momente din arhiva TVR cu Stela Popescu.

Ediție specială „Femei de 10, bărbați de 10”, de la 15:00, cu Marina Almășan.

Filmul „Sissi”, cu Romy Schneider, de la 20:10.

Serialul italian „Hotel Imperial”, de la 22:00.

Duminică, 27 decembrie - A treia zi de Crăciun:

Ediție specială „Drag de România”, de la 15:00, cu Paul Surugiu (Fuego). Invitați speciali vor fi Paula Seling, Steliana Sima, Tania Popa, Maria Gheorghiu și Alesis. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Foarte bune și de calitate dar fără manele nu prind la mase ha ha ha ha ha ha ha ha

    Asta prinde doar la pensionarii antenisti ca Mile ***
  • Unde e filmul „It's a Wonderful Life”? Anul trecut a fost la TVR2 în seara de ajun. E cel mai tare film de Crăciun.
  • Mai bine ne=ar aduce vestea plecării din TVR a numitilor Gradea Doina, Dârvariu Eduard, Haralambie Tompea Carla, Radu Mircea, Demeter Andras Istvan, Zgabercea Cristian, Cristache Ionuț, Serban Iancu Livia, Fulea Adrian, Shalit Vornicu Smaranda. Cu toii, directia DNA. .

Trimite un comentariu