Skip to main content

Reţeaua Thinkdigital creşte cu încă două proiecte: radioul online al lui Bogdan Stratulă şi o aplicaţie de sport

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Două proiecte noi se vor „vinde” prin reţeaua Thinkdigital. Este vorba despre Urban Sunsets (radioul online al lui Bogdan Stratulă) şi aplicaţia de sport Running Heroes.

Publicitate

„Ambele proiecte pot fi contractate via Thinkdigital şi beneficiază de toate sinergiile reţelei media operate de companie precum şi de toate serviciile agenţiei de comunicare care operează sub acelaşi brand”, spun oficialii companiei.

Running Heroes este o aplicaţie cu peste 600.000 de membri, dedicată iubitorilor de sport ce include evenimente virtuale, articole specializate, curse, provocări, premii şi alte instrumente de tip social networking şi gamification.

S-a lansat şi în România recent sub managementul Kick Off Events – organizatori ai unor competiţii cunoscute precum The Color Run sau B2Run - şi are deja peste 4.000 de membri activi.

Urban Sunsets este un proiect lansat de mai multă vreme de Bogdan Stratulă, om de radio cu peste 20 de ani de experienţă, la posturi precum Pro FM, Radio ZU şi Radio Seven, dar şi cu experienţă în televiziune (director de programe la Antena 1 timp de un an).

Proiectul are circa 15.000 de ascultători şi o comunitate social media care se apropie de 30.000 de oameni.

Iuliana Ghiorghiţă, media strategy director Thinkdigital:

„Credem că într-o piaţă dominată de zgomotul din social media globală pe de o parte şi clickbait şi fake news într-o bună parte din media locală, proiectele care încearcă drumuri nebătătorite şi adună audienţe semnificative de calitate, formate mai ales din very early adopters, merită şi atenţia noastră şi a advertiserilor care doresc o poziţionare specială”, spune ea.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus