Skip to main content

Kanal D pregăteşte sezonul al doilea al show-ului Survivor România. Costi Ioniţă şi Moroşanu, printre concurenţi

 
Kanal D pregăteşte sezonul al doilea al show-ului Survivor România. Costi Ioniţă şi Moroşanu, printre concurenţi

Kanal D îşi încordează muşchii pentru un nou sezon al reality show-ului Survivor România. Postul anunţă şi primii trei concurenţi din echipa faimoşilor.

Publicitate

Este vorba despre cântăreţul şi compozitorul Costi Ioniţă şi luptătorii Cătălin Moroşanu şi Cosmin Stanciu. Cei trei sunt primii concurenţi care intră în competiţia care se va filma în Republica Dominicană.

Primii concurenţi Survivor România

Costi Ioniţă:

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calităţi şi defecte pe care le am în situaţii limită. Îmi plac provocările foarte mult şi, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! „Survivor România” va fi un prilej pentru a mă decoperi în situaţii neobişnuite, în condiţii de trăi dificile, cu mâncare foarte puţină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt.”

Cântăreţ, compozitor şi producător muzical prolific, Costi Ioniţă este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România. Încă de la o vârstă fragedă şi-a făcut cunoscut talentul muzical, la 12 ani întră în taraful clubului Constanţa, la 13 ani mergea cu taraful în Franţa, iar în liceu înfiinţa trupa de rock Agartha.

De numele lui s-a legat şi evoluţia mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara. În 2012, Costi Ioniţă era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs şi cântat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame”.

Cătălin Moroşanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea şi fost jucător de rugby a obţinut zeci de titluri.

„Pentru mine este o provocare uriaşă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiţie adevărată. Mi-aş dori să fac performanţă acolo, dar şi să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, şi din palmarestul meu lipsea Survivor România.”

Cosmin Stanciu este, la 33 de ani, deţinătorul mai multor medalii în competiţii internaţionale de karate: multiplu campion naţional, câştigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a şapte titluri de campion european WUKF şi a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Practică acest sport, karate, de la vârsta de şapte ani şi, din dorinţa de a da mai departe ceea ce a învăţat, îi iniţiază şi pe alţi copii şi adolescenţi în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor şi preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viaţa mea şi cred că voi face faţă acestei competiţii datorită caracterului meu puternic şi pregătirii mele fizice”, a spus Cosmin Stanciu.

FOTO. Costi Ionţă, Cătălin Moroşanu şi Cosmin Stanciu, primii faimoşi în sezonul doi Survivor România

  • Cosmin Stanciu este, la 33 de ani, deţinătorul mai multor medalii în competiţii internaţionale de karate: multiplu campion naţional, câştigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a şapte titluri de campion european WUKF şi a 6 titluri de campion mondial WUKF.  Practică acest sport, karate, de la vârsta de şapte ani şi, din dorinţa de a da mai departe ceea ce a învăţat, îi iniţiază şi pe alţi copii şi adolescenţi în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni
  • Cântăreţ, compozitor şi producător muzical prolific, Costi Ioniţă este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România. Încă de la o vârstă fragedă şi-a făcut cunoscut talentul muzical, la 12 ani întră în taraful clubului Constanţa, la 13 ani mergea cu taraful în Franţa, iar în liceu înfiinţa trupa de rock Agartha.  De numele lui s-a legat şi evoluţia mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara. În 2012, Costi Ioniţă era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs şi cântat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame”.
  • Cătălin Moroşanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea şi fost jucător de rugby a obţinut zeci de titluri.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Este clar ca, daca nu se ”cere” acasa ori daca nu apare ceva neprevazut pe parcurs, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu vor ”prinde” finala. Acolo unde este posibil sa castige tot o ”vedetă” ce nu a excelat in duelurile competitiei.
  • Mile Mile
    Dacă va fi ceva

Trimite un comentariu

sus