Skip to main content

Şi pe TV, şi în FM. Nouă emisiune la Digi FM, cu ştiristul Adrian Cojocaru de la Digi24

 
Şi pe TV, şi în FM. Nouă emisiune la Digi FM, cu ştiristul Adrian Cojocaru de la Digi24

Şi pe TV, şi în FM. Adrian Cojocaru, prezentator de jurnale la Digi24, va avea emisiune şi la Digi FM, anunţă reprezentanţii RCS.

Publicitate

Se numeşte „Omul Potrivit” şi se aude în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00.

Prima ediţie va fi luni, 18 ianuarie.

Va fi o emisiune de dezbatere, în care va fi discutat un subiect al zilei cu diverşi invitaţi, specialişti sau autorităţi.

Adrian Cojocaru, despre noua emisiune:

„Va fi o emisiune foarte sinceră cu ascultătorii ei. Pornind de la mine, de la tema aleasă, până la invitaţii mei. Aceasta este, în primul rând, o emisiune de dezbatere cu specialişti. Dar va fi umană. Dacă o să mă enervez, nu o să-mi cenzurez nicio reacţie. O să mă enervez. Dacă situaţia e de tot râsul, o să râd în hohote. Omul Potrivit este cel care îţi poate explica cel mai bine o situaţie, o decizie, o controversă sau o stare de fapt.

Dacă e un personaj care a iscat o polemică, atunci chiar acel personaj este omul potrivit să vorbească despre asta. Nu ne ferim de nimic în abordarea temei. Pentru mine, cel mai mult va conta ca oamenii care ne ascultă să audă toate părerile despre tema zilei, ca să poată să tragă o concluzie.

Eu le pun pe masă argumentele celor implicaţi în subiect, le arăt toate punctele de vedere, iar concluzia este a lor, a ascultătorilor. Va fi o emisiune dinamică, pentru că ascultătorii vor putea trimite în direct mesaje şi întrebări pentru invitaţi, iar aceştia trebuie să răspundă.

La final, invitatul emisiunii va trebui să facă faţă unui tir de întrebări adresat de mine.

Cinci întrebări directe, fără perdea, la care trebuie să răspundă la fel de direct, în câteva secunde. Omul Potrivit va fi emisiunea potrivită pentru ca oamenii să tragă concluzia potrivită”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    În sfârșit concurență pentru România în direct de la Europa FM.

Trimite un comentariu

sus