Skip to main content

Și pe TV, și în FM. Nouă emisiune la Digi FM, cu știristul Adrian Cojocaru de la Digi24

 
Și pe TV, și în FM. Nouă emisiune la Digi FM, cu știristul Adrian Cojocaru de la Digi24

Și pe TV, și în FM. Adrian Cojocaru, prezentator de jurnale la Digi24, va avea emisiune și la Digi FM, anunță reprezentanții RCS.

Se numește „Omul Potrivit” și se aude în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00. 

Publicitate

Prima ediție va fi luni, 18 ianuarie. 

Va fi o emisiune de dezbatere, în care va fi discutat un subiect al zilei cu diverși invitați, specialiști sau autorități. 

Adrian Cojocaru, despre noua emisiune: 

„Va fi o emisiune foarte sinceră cu ascultătorii ei. Pornind de la mine, de la tema aleasă, până la invitații mei. Aceasta este, în primul rând, o emisiune de dezbatere cu specialiști. Dar va fi umană. Dacă o să mă enervez, nu o să-mi cenzurez nicio reacție. O să mă enervez. Dacă situația e de tot râsul, o să râd în hohote. Omul Potrivit este cel care îți poate explica cel mai bine o situație, o decizie, o controversă sau o stare de fapt.

Dacă e un personaj care a iscat o polemică, atunci chiar acel personaj este omul potrivit să vorbească despre asta. Nu ne ferim de nimic în abordarea temei. Pentru mine, cel mai mult va conta ca oamenii care ne ascultă să audă toate părerile despre tema zilei, ca să poată să tragă o concluzie.

Eu le pun pe masă argumentele celor implicați în subiect, le arăt toate punctele de vedere, iar concluzia este a lor, a ascultătorilor. Va fi o emisiune dinamică, pentru că ascultătorii vor putea trimite în direct mesaje și întrebări pentru invitați, iar aceștia trebuie să răspundă.

La final, invitatul emisiunii va trebui să facă față unui tir de întrebări adresat de mine.

Cinci întrebări directe, fără perdea, la care trebuie să răspundă la fel de direct, în câteva secunde. Omul Potrivit va fi emisiunea potrivită pentru ca oamenii să tragă concluzia potrivită”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu