Skip to main content

Altfel de teatru radiofonic. Pe YouTube. Andreea Esca, Adelin Petrişor, Petreanu şi Tudor Muşat, în distribuţia unei piese

 
Altfel de teatru radiofonic. Pe YouTube. Andreea Esca, Adelin Petrişor, Petreanu şi Tudor Muşat, în distribuţia unei piese

„Trebuie ascultat la căşti”, spune regizorul. Andreea Esca, Adelin Petrişor, Vlad Petreanu şi Tudor Muşat fac parte din distribuţia unei piese de teatru audio, scrie site-ul Pro TV. Practic, e un altfel de teatru radiofonic.

Publicitate

Aceştia îşi vor interpreta propriile roluri, menţionează sursa citată.

Piesa se numeşte - Happiness, loading. It might take a while - şi va apărea pe YouTube, duminică, 24 ianuarie, la ora 20:00.

Jurnaliştii se vor auzi în piesă alături de actori consacraţi ca Alexandru Potocean, Istvan Teglas, Ada Galeş, Sabina Lazăr, Luca Rădulescu.

Totul face parte dintr-un proiect al Teatrului Improbabil - primul teatru sonor independent din România. Regia spectacolului este semnată de Alin Neguţoiu, iar dramaturgia îi aparţine Laurei Ivăncioiu. Universul sonor este creat de Alex Crăciun, iar muzica originală de Alexandru Condurat.

Alin Neguţoiu, despre spectacol:

„Tot ce ştiu sigur e că spectacolul trebuie ascultat la căşti. Şi că actele de răzvrătire sunt necesare. Nu ştiu dacă putem fi fericiţi sau dacă chiar există fericire sau dacă chiar trebuie să fim fericiţi. Poate că e irelevant. Dar poate că există momente în viaţă când fericirea sau zâmbetul devin acte de răzvrătire. Deci poate devin necesare. Poate. Ce e sigur e că spectacolul trebuie ascultat la căşti”, spune acesta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laura Ivancioiu Laura Ivancioiu
    Nu se aude la radio, doar aici: ***
  • Alex Alex
    E expirata Esca, sa ne mai lase. Si cand nu e ea, ti-o baga pe gat pe fiica-sa, care are zero talente si aptitudini care s-o recomande... iar cand nu ti-o baga pe gat pe fiica-sa, ti-l baga pe gat pe iubitul fiicei ei, un cantaret pe care mai nou il tot promoveaza PRO TV pe la Marutza, gen saptamanal el e in emisiune... Jenant. Auzisem eu ca Esca e un om ahtiat dupa aparut peste tot (genul care moare daca nu o baga nimeni in seama o saptamana) si foarte avida cand e vorba de bani, dar nici in halul asta. A facut sotul ei afacere cu masti si le vindea la de 30 x ori pretul normal in pandemie, pe una dintre firmele lor, Sonya Mod, erau niste carpe ordinare, neconforme, le-au inchis smecheria astia pana la urma, dar tot au scos vreo 500K euro din contracte cu naivii, deci de ce te mai lupti sa apari peste tot, Esco? Jenant.
  • didi didi
    mda, esca, petrisor, petreanu... nu era de ajuns ca polueaza vizual la tv, mai trebuia sa ne plictiseasca si la radio. de evitat.
  • Flik-Falk Flik-Falk
    In sfarsit, "munceste" si Adelin Petrisor. Ca pe timp de pandemie a facut pe eroul ducandu-se la cateva filmari, sanchi, riscante unde era rost obligatoriu de ceva PR pentru MApN.
  • syn syn
    Se aude si la radio?

Trimite un comentariu

sus