Skip to main content

Altfel de teatru radiofonic. Pe YouTube. Andreea Esca, Adelin Petrișor, Petreanu și Tudor Mușat, în distribuția unei piese

 
Altfel de teatru radiofonic. Pe YouTube. Andreea Esca, Adelin Petrișor, Petreanu și Tudor Mușat, în distribuția unei piese

„Trebuie ascultat la căști”, spune regizorul. Andreea Esca, Adelin Petrișor, Vlad Petreanu și Tudor Mușat fac parte din distribuția unei piese de teatru audio, scrie site-ul Pro TV. Practic, e un altfel de teatru radiofonic. 

Aceștia își vor interpreta propriile roluri, menționează sursa citată.

Piesa se numește - Happiness, loading. It might take a while -  și va apărea pe YouTube, duminică, 24 ianuarie, la ora 20:00. 

Publicitate

Jurnaliștii se vor auzi în piesă alături de actori consacrați ca Alexandru Potocean, Istvan Teglas, Ada Galeș, Sabina Lazăr, Luca Rădulescu.

Totul face parte dintr-un proiect al Teatrului Improbabil - primul teatru sonor independent din România. Regia spectacolului este semnată de Alin Neguțoiu, iar dramaturgia îi aparține Laurei Ivăncioiu. Universul sonor este creat de Alex Crăciun, iar muzica originală de Alexandru Condurat.

Alin Neguțoiu, despre spectacol:

„Tot ce știu sigur e că spectacolul trebuie ascultat la căști. Și că actele de răzvrătire sunt necesare. Nu știu dacă putem fi fericiți sau dacă chiar există fericire sau dacă chiar trebuie să fim fericiți. Poate că e irelevant. Dar poate că există momente în viață când fericirea sau zâmbetul devin acte de răzvrătire. Deci poate devin necesare. Poate. Ce e sigur e că spectacolul trebuie ascultat la căști”, spune acesta. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • E expirata Esca, sa ne mai lase. Si cand nu e ea, ti-o baga pe gat pe fiica-sa, care are zero talente si aptitudini care s-o recomande... iar cand nu ti-o baga pe gat pe fiica-sa, ti-l baga pe gat pe iubitul fiicei ei, un cantaret pe care mai nou il tot promoveaza PRO TV pe la Marutza, gen saptamanal el e in emisiune... Jenant. Auzisem eu ca Esca e un om ahtiat dupa aparut peste tot (genul care moare daca nu o baga nimeni in seama o saptamana) si foarte avida cand e vorba de bani, dar nici in halul asta. A facut sotul ei afacere cu masti si le vindea la de 30 x ori pretul normal in pandemie, pe una dintre firmele lor, Sonya Mod, erau niste carpe ordinare, neconforme, le-au inchis smecheria astia pana la urma, dar tot au scos vreo 500K euro din contracte cu naivii, deci de ce te mai lupti sa apari peste tot, Esco? Jenant.
  • mda, esca, petrisor, petreanu... nu era de ajuns ca polueaza vizual la tv, mai trebuia sa ne plictiseasca si la radio. de evitat.
  • In sfarsit, "munceste" si Adelin Petrisor. Ca pe timp de pandemie a facut pe eroul ducandu-se la cateva filmari, sanchi, riscante unde era rost obligatoriu de ceva PR pentru MApN.

Trimite un comentariu