Skip to main content

Asia Express mutată la miezul nopții după două ediții cu audiențe modeste! Desene animate în loc

 
Asia Express mutată la miezul nopții după două ediții cu audiențe modeste! Desene animate în loc
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Mutare de ultimă oră în grila Antenei 1. Sezonul 3 din Asia Express - Drumul Comorilor, care trebuia să fie difuzat azi de la ora 20.00, a fost înlocuit de desene animate.

Publicitate

Postul Intact va difuza, în schimb, animația Disney Pisicile Aristocrate și apoi filmul 101 Dalmațieni.

Asia Express rămâne în grila de programe, însă este difuzată sâmbătă de la ora 23.45. Și mâine (duminică), Asia Express a fost "împinsă" tot la miezul nopții (va fi de la 00.30). De la ora 20.00 a pus două filme: Parker (cu Jason Statham) și John Wick.

Mutarea Asia Express vine după două zile în care show-ul a scos rezultate modeste de audiență. Reluarea sezonului 3 a început joi seara (după 22.00), la concurență cu Survivor, de pe Kanal D. La orașe, Antena 1 a fost pe locul al treilea! Săptămâna viitoare, Asia Express nu mai apare deloc în ziua de joi.

Al doilea episod a fost vineri seară, de la ora 20.00, de asemenea cu cifre de rating modeste (la orașe, Antena 1 a fost depășită iar de România TV!). Linkurile către audiențe, mai jos.

JOI SEARĂ. Survivor, tot mai bine. Kanal D a câștigat și tinerii, cu ediția de joi seara. România TV, locul trei la orașe

VINERI SEARĂ. Kanal D, liderul de vineri seara. N-a avut rival! Survivor s-a apropiat de 2,2 milioane de persoane

Concurenții sezonului 3 Asia Express - Drumul Comorilor

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • As urmarii cu placere Asia expres ,era ok si la miezul noptii dar ne-au amagit si au mutat-o de la 03:45 , foarte greu sa stai pana la ora asta sa vezi emisiunea si inafara de asta se mai si taie din ea . :( :(
 • Eu îmi doresc sa vizualizez in continuare Asia Expres Drumul Comorilor de la ora 22. Nu îmi place ca s-a mutat după miezul nopții,este foarte târziu și nu cred ca se mai uita cineva la ora aceasta. Deci rugam sa se revină la programul de la ora 20.
 • absolut mizerabil si comunist modul de comunicare al antenei privind difuzarea si mai ales nedifuzarea sambata si duminica la orele anuntate cu surle si trambite; au anulat toate postarile si mai ales comentariile negative de pe fbook si instagram, adica cenzura totala; si se mira ca sunt mult in urma protv sau kanald; ei isi bat joc metodic si fara nicio jena de telespectotorii lor; si cum isi imagineaza ei ca niste desene reluate a mia oara ar face fata in audiente, in comparatie cu un show de talia asia expres.
 • Allex, ai dreptate in prinvinta asta, probabil cel mai mult conteaza oamenii/concurentii din sezon, dar totusi, formatul Asia express este net superior, cu un potential mult mai mare de a avea succes decat Ferma!
 • Asia Express e o emisiune interesantă, dar nu suficient de interesantă încât să merite urmărită și într-o redifuzare. Un reality show “capătă” calitate mai ales datorită concurenților, lucru care a făcut sezonul precedent unul bun. Dacă următorul sezon Asia Express va avea concurenți fără priză la public, sau fără capacitatea de a crea o “chimie sau un fler” între concurenți ar putea fi un eșec la fel de mare ca ultimul sezon Ferma, unde concurenții nu au avut toate acestea.
 • Me vezi ca nu este asa dupa scorul de aseara fi calm nu a avut pana acum concurenta postac nefericit ,nu te mai ambala
 • Hahhaahah , frica mare pe postacii Mile mile si Mario , hahahaha
  Radeau postacii ca pro muta profu de frica la miezul noptii
  Pai si Antenuta Batrana nu face la fe ?

Trimite un comentariu