Skip to main content

Asia Express mutată la miezul nopţii după două ediţii cu audienţe modeste! Desene animate în loc

 
Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan
Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan

Mutare de ultimă oră în grila Antenei 1. Sezonul 3 din Asia Express - Drumul Comorilor, care trebuia să fie difuzat azi de la ora 20.00, a fost înlocuit de desene animate.

Publicitate

Postul Intact va difuza, în schimb, animaţia Disney Pisicile Aristocrate şi apoi filmul 101 Dalmaţieni.

Asia Express rămâne în grila de programe, însă este difuzată sâmbătă de la ora 23.45. Şi mâine (duminică), Asia Express a fost "împinsă" tot la miezul nopţii (va fi de la 00.30). De la ora 20.00 a pus două filme: Parker (cu Jason Statham) şi John Wick.

Mutarea Asia Express vine după două zile în care show-ul a scos rezultate modeste de audienţă. Reluarea sezonului 3 a început joi seara (după 22.00), la concurenţă cu Survivor, de pe Kanal D. La oraşe, Antena 1 a fost pe locul al treilea! Săptămâna viitoare, Asia Express nu mai apare deloc în ziua de joi.

Al doilea episod a fost vineri seară, de la ora 20.00, de asemenea cu cifre de rating modeste (la oraşe, Antena 1 a fost depăşită iar de România TV!). Linkurile către audienţe, mai jos.

JOI SEARĂ. Survivor, tot mai bine. Kanal D a câştigat şi tinerii, cu ediţia de joi seara. România TV, locul trei la oraşe

VINERI SEARĂ. Kanal D, liderul de vineri seara. N-a avut rival! Survivor s-a apropiat de 2,2 milioane de persoane

Concurenţii sezonului 3 Asia Express - Drumul Comorilor

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Je cum a fost filmată acum un an dacă cei de la antena in iunie au difuzat ca incepe castingul?
 • Burlacul v-a avea audiență la nea Marin sau chiar mai slabă! Apropo cine burlacul asta ? Ca nu a auzit nimeni de el!!!
 • Ce credeau ca vor avea audiență mai mare decât survivor ? Se înșelau !
 • Au scos Asia Express ca sa bage aceleasi filme difuzate din 2 in 2 luni.
  Tot pe 3 vor fi si cu aceste filme.
  O bataie de joc...
 • M-am grabit, iar eu nu sunt ca altii ca sa nu recunosc greselile: Parker e de la ora 20,00, urmat de John Wick, probabil de la ora 22,00. As fi editat comentariul, dar Pagina de Media nu permite acest lucru. Una peste alta ramane de vazut ce audienta va scoate Antena 1 cu aceste filme, stiind faptul ca publicul lor nu e obisnuit cu fimele, ci mai mult cu divertismentul.
 • oo, specialistu. burlacu va rupe:)) alta mizerie filmata acu un an
 • Antenuta incalca regulile grav, daca programeaza John Wick de la ora 20,00. Acela nu este un film care sa se incadreze la filme difuzate la ora 20,00 (12), ci numai dupa ora 22,00 (15), pentru ca este extrem de dur si sangeros.
 • specialistii in audiente, unde sunt?
  ziceau ca asta va fi nr 1 pe rating, poate la miezul noptii da
 • Audientele sunt chiar foarte mari, vorbim totusi de o reluare! Adica tu vrei sa redifuzezi o emisiune in prime time si sa ai aceleasi ratinguri ca la prima difuzare? In afara de las fierbinti nu cred ca merge reteta asta la alte emisiuni. La fel si cu profu', audientele au fost foarte bune pentru o reluare. N-au decat sa investeasca in emisiuni noi si pro, si antena, ca sa nu mai dea reluari.
  Vad ca ziceti multi ca e extrasezon si nu are rost. In prima jumatate a lunii ianuarie se incheie contractele de publicitate cu agentiile, deci de acum ar putea sa difuzeze noile emisiuni.
 • O miscare buna ,nu vor fi lideri dar vor avea audienta mai mare ,Antena 1 trebuia sa bage Burlacul mai devreme

Trimite un comentariu

sus