Skip to main content

News.ro: Amendă CNCD pentru Iulian Bulai, şeful comisiei media. Fecioara Maria este „o mamă surogat”

 
Foto | Facebook
Foto | Facebook

AMENDĂ. Deputatul USR Iulian Bulai a fost amendat de Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării. Bulai, care în acest moment este şi preşedintele comisiei mass-media din Parlament, a fost sancţionat cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook, din 2019, informează News.ro.

Publicitate

La momentul respectiv, Bulai scria că Iisus provine „dintr-o familie foarte ciudată”, „cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

Deputatul a reacţionat cu privire la sancţiune, în urmă cu puţin timp. A precizat, tot pe Facebook, că nu cunoaşte motivaţia CNCD şi că nu a primit o adresă oficială cu privire la sancţiune. A mai adăugat că nu a intenţionat „să jignească pe cineva” cu respectiva postare.

„Am înţeles, încă de pe atunci, că e posibil ca formularea mea să nu fi fost cea mai fericită şi mi-am cerut scuze la momentul respectiv şi pentru formularea în cauză, şi pentru interpretările distorsionate la care ar fi putut da naştere. Continuă să-mi pară rău”, a explicat politicianul.

Asztalos Csaba (Preşedintele CNCD) a confirmat, pentru News.ro, că amenda vine în urma postării de la finalul anului 2019.

Reacţia lui Bulai la amenda CNCD

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Toata lumea vrea libertate de exprimare, dar pentru el, nu pentru altii.
  • suntem defecti rau. la noi n-ar putea exista o revista precum Charlie Hebdo, i-ar amenda sclavetii lu dani in fiecare zi
  • Mi-e groază! Dacă acest om va reforma TVR-ul, o să-l distrugă și mai mult...
    Și tot el avea tupeul de a comenta despre revelionul TVR (încât a ajuns în trending pe youtube la câtă publicitate i-a făcut) sau la Pomohaci (deși pornirile lor sunt în urma unor minți la fel de bolnave)!!!
    Măcar DIN RESPECT, USR ar putea lăsa pe altcineva să distrugă TVR-ul...
  • Cine e victima d-lui Bulai? Nu înțeleg și pace. Acest domn Aszalos Csaba sta cam de multa vreme degeaba. Statul la Stat.Ia du-te tu, Csabi dragă, cu tot CBCD-ul tău la muncă /
  • Pe cine a discriminat? Poate domnul presedinte al CNCD nu cunoaste limba romana prea bine. A mai dat amenzi si lui CTP si a pierdut in prima instanta.
  • ciudat este el Sint atitea probleme reale si asta din lipsa de ocupatie tulbura ape limpezite de mii de ani Vrea sa gaseasca solutia polemicii ideologice Oricum functia pe care o are e o caciula prea mare pentu capul lui

Trimite un comentariu

sus