Skip to main content

Documentare din Arhiva TVR, pe YouTube. Primul va fi dedicat actorului Ştefan Iordache

 
Foto | Hotnews
Foto | Hotnews

O parte din Arhiva TVR se va vedea şi pe YouTube. Mai exact, o serie de filme documentare marca TVR vor fi publicate, gratuit, pe canalul de YouTube - Arhiva TVR, anunţă reprezentanţii postului public.

Publicitate

Primul dintre acestea va fi documentarul „Hobby-ul meu este viaţa”, care va apărea pe 31 ianuarie. Este dedicat actorului Ştefan Iordache, care ar fi împlinit 80 de ani pe 3 februarie.

O notă importantă ar fi că documentarul este disponibil doar câteva ore, în ziua respectivă: de la ora 10:00 la 23:30.

Un film nou va apărea în ultima zi de duminică a fiecărei luni. Iniţiativa va aduce, pe parcursul anului 2021, coproducţii dedicate marilor personalităţi din cultura şi sportul românesc, documentare despre momente importante din punct de vedere istoric si social.

Filmul, în regia Şerban Marinescu, este un portret al actorului realizat prin interviuri şi cu fragmente din filmele în care acesta a jucat. Este o coproducţie TVR şi Filmex din 2010.

Are 75 de minute, va avea acces acces gratuit la vizionare de pe toate continentele - în 31 ianuarie, în intervalul 10:00 - 23:30. Documentarul va fi distribuit şi pe reţele de socializare ale teatrelor în care actorul a jucat: Teatrul Naţional din Bucureşti, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Mic, Teatrul Naţional din Craiova, dar şi pe paginile liternet.ro, dmtr.ro, scena.ro, Radio Romania, Teatrul Odeon.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus