Skip to main content

Dosar penal pentru incitare la ură, după mai multe clipuri postate pe TikTok de Alexandru Cumpănaşu

 
Dosar penal pentru incitare la ură, după mai multe clipuri postate pe TikTok de Alexandru Cumpănaşu

Dosar penal după mai multe clipuri ale lui Alexandru Cumpănaşu. Poliţia a deschis dosar penal pentru incitare la ură, în cazul clipurilor postate de Alexandru Cumpănaşu pe TikTok, scrie Digi24.ro.

Publicitate

Poliţia Capitalei a început urmărirea penală in rem pentru acuzaţia de incitare la ură şi discriminare faţă de profesori.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a fost înregistrat la data de 06.01.2021 un dosar penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitarea la ură sau discriminare, faptă prevăzută de art. 369 Cod penal, urmărirea penală fiind începută in rem.

În fapt, s-a reţinut că în spaţiul public au apărut o serie de postări şi materiale video prin care o persoană care domiciliază pe raza Secţiei 16 Poliţie, prin mesajele transmise a incitat publicul la ură faţă de o anumită categorie de persoane, în speţă cadre didactice”, menţionează un comunicat al autorităţilor.

Alexandru Cumpănaşu ar fi purtat mai multe discuţii cu aluzii sexuale pe platforma TikTok, menţionează Digi24. Contul de TikTok al lui Cumpănaşu, „profu online”, are jumătate de milion de urmăritori.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mos Dan Mos Dan
    Sunt de acord cu Serban. Omul e ciudat rau, dar sa-l acuze de ceea ce merita. Cand aud cuvintele "incitare la ura " e clar : e acuzat ca are alta opinie decat cea oficiala. E mai rau decat cenzura numita deschis CENZURA. Acum te poti trezi din senin ca s-a simtit cineva ranit in sentimente.
  • Șerban Șerban
    Am văzut și eu câteva din "incitările" lui la ură. Mai și aberează, dar are și dreptate în unele cazuri. A rănit la orgoliu niște profesori *** și acum ripostează cu poliția. Ca taximetriștii.
  • DODO DODO
    propun ca deacum inainte candidatii la functiile publice sa fie analizati psihologic Daca ar fi iesit asta presedinte ? nu m-as mira sa aflu ca asta e bagat si in disparitia ,,nepoatei ,, din caracal

Trimite un comentariu

sus