Skip to main content

Gala Premiilor Grammy, amânată până în primăvară din cauza pandemiei de Covid-19

 
Foto: hypebeast.com
Foto: hypebeast.com

Gala Premiilor Grammy, primul eveniment major din Statele Unite, a fost amânată din cauza cazurilor de Covid-19 din Los Angeles, oraşul unde ar fi trebuit să aibă loc pe 31 ianuarie, scrie adweek.com.

Publicitate

Ceremonia era organizată de Recording Grammy şi ar fi urmat să fie difuzată de CBC şi CBC All Access. Evenimentul va avea loc, în cele din urmă, pe 14 martie 2021. Dar va fi unul virtual, cel mai probabil, conform unor surse din presa americană.

„După conversaţii atente cu experiţii din domeniul sănătăţii, cu gazda show-ului şi cu artiştii programaţi să apară, am luat decizia să reprogramăm Premiile Grammy pentru duminică, 14 martie 2021. Situaţia legată de Covid-19 s-a deteriorat în Los Angeles, spitalele fiind compleşite în aceste zile. Nimic nu este mai important decât sănătatea şi siguranţa celor din comunitatea noastră muzicală şi a sutelor de oamenilor care lucrează neobosit la producerea spectacolului”, au declarat cei de la Recording Grammy.

În Los Angeles s-au înreigstrat peste 74.000 de cazuri de Covid-19, la începutul săptămânii.

Nominalizările la Premiile Grammy sunt conduse de artistele Beyonce, Taylor Swift şi Dua Lipa.

Ceremonia premiilor Grammy din 2020 a avut audienţe de 18,7 milioane de telespectatori şi un rating de 5,4% pe segmentul 18-49 de ani. Au fost cifre mai bune decât gala premiilor Oscar, care a avut rating de 5.3%, notează adweek.com.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Ce zice bittman de asta ha

Trimite un comentariu

sus